Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ,,,,Οι κυανέρυθροι επικράτησαν εκτός έδρας του τοπικού Οδυσσέα με 0-1 για την πρεμιέρα του περιφερειακού πρωταθλήματος


Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης στο Νυδρί, απέναντι στον τοπικό Οδυσσέα, για την 1η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Σκόρερ του νικητήριου τέρματος για τους κυανέρυθρου, ο Ρωμύλος Κεφαλάς, με κεφαλιά, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι, όπως καλύφτηκε από το Sportrikala:

Παρουσία 300 περίπου θεατών διεξάγεται αυτή την ώρα στο Νυδρί ο αγώνας πρεμιέρας των Τρικάλων με αντίπαλο τον τοπικό Οδυσσέα. Οι 30 περίπου Σακαφλιάδες έχουν πιάσει θέση στην κερκίδα του γηπέδου τραγουδώντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας.
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 9' ο Ανδρέου έπιασε την κοντινή κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
Ο αγώνας εξελίσσεται στο πρώτο 20λεπτο δίχως κάποια καλή στιγμή, πέρα από το δοκάρι του Ανδρέου.
Tα Τρίκαλα δέιχνουν εγκλωβισμένα από τον τρόπο παιχνιδιού του Νυδρίου, αλλά και το μικρό γήπεδο όπου γίνεται το ματς και δεν μπορούν διεξόδους προς την αντίπαλη εστία.
Το Νυδρί πλησιάζει στο γκολ στο 40' με τον Κονιδάρη να σεντράρει και την κεφαλιά του Βουλομένου να περνάει λίγο έξω.
Τα Τρίκαλα πλησιάζουν δύο φορές το γκολ μέσα σε 2 λεπτά με τον Απ. Τεντολούρη. Στο 43' το σουτ του μέσα από την περιοχή, απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τον κίπερ του Νυδρίου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τεντολούρης και πάλι σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.
Γκολλλλ για τα Τρίκαλα με την εκπνοή του ημιχρόνου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κεφαλάς πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό είναι και το σκορ ημιχρόνου στο Νυδρί.
Το παιχνίδι είχε διακοπή περίπου 5 λεπτών, όταν ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων εξύβρισε τους Σακαφλιάδες οι οποίοι με τη σειρά τους κινήθηκαν εναντίον του, ενώ υπήρξε ένταση και με τους φίλους του Νυδρίου.
Το παιχνίδι έχει χάσει το ρυθμό του μετά τη διακοπη και δεν έχει κάποια καλή στιγμή στα τελευταία λεπτά. Οδεύουμε προς τη συμπλήρωση των 90 λεπτών αν και είναι βέβαιο ότι ο διαιτητής θα κρατήσει αρκετά λεπτά καθυστέρηση, λόγω της διακοπής του ματς.
Οι συνθέσεις
Νυδρί: Πάπος, Φλάπης, Θεοδωρίδης, Ξένος, Παικόπουλος,(73' Φλούδας), Κωστακιώτης, Μουρατίδης,(85' Ψαρόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Βουλωμένος, Κονιδάρης,(85' Μακρής), Δημοσπείρα                                                                                                                                   Τρίκαλα: Ζαφείρης, Πολυζόπουλος, Ευθυμίου,Κεφαλάς, Ανδρέου, Γκόλιας, Κεραμάς, Δ. Τεντολούρης, Παππάς,'(60' Τασιόπουλος) Απ. Τεντολούρης, Μηνάς (75' Τζοβάρας)

Εντυπωσιακό παρών έδωσαν για ακόμη μια φορά οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας των Τρικάλων οι οποίοι βρέθηκαν δυναμικά στο Νυδρί για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

sportrikala.gr