Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚ.-ΜΕΤΕΩΡΑ-2-0


ανοποιημένος ο τεχνικός του Ολύμπου από την πρώτη νίκη της σεζόν, αλλά κι από την εμφάνιση της ομάδας του στην επανάληψη.



*

Ο σεφτές στις νίκες για τον Ιστορικό τη φετινή σεζόν ήρθε με μια εμφάνιση... διπλής όψης κατά τον Άκη Πανδή. Μιας κι όπως εξήγησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του 2-0 επί των Μετεώρων, «στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως υποτονικοί και λόγω του ότι είχαμε κόντρα τον αέρα, ενώ στο δεύτερο μισό νομίζω πως είχαμε πολύ καλή απόδοση. Και μετά το 1-0 εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους που άφησαν οι αντίπαλοι και εν τέλει κατορθώσαμε να κάνουμε μια από τις πολλές ευκαιρίες μας γκολ. Γενικά πιστεύω, πως το σημερινό ήταν ένα ματς που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες, τόσο γηπεδικές όσο και λόγω του έντονου ανέμου.»

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος προπονητής εξήγησε τους προβληματισμούς του εκάστοτε τεχνικού στη διαχείριση ενός αποτελέσματος.
«Μερικές φορές είναι δύσκολη η διαχείριση ενός αποτελέσματος ρευστού. Γιατί, όσο δεν "κλειδώνει" η νίκη, πάντα υπάρχει ο προβληματισμός μήπως και ισοφαριστείς. Πάντα υπάρχει το άγχος σε τέτοιες περιπτώσεις.»

Ενώ, τέλος, αναφέρθηκε στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας του λέγοντας ότι «πρέπει να δώσουμε περισσότερη βάση», αλλά και στην αστοχία που επέδειξαν οι παίκτες του «δεν με ανησυχεί που δεν σκοράραμε, με νοιάζει προπαντώς, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε. Και τα γκολ θα έρθουν».

Αντωνίου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Από τη μεριά του, ο τεχνικός των Μετεώρων, αναφερόμενος στο παιχνίδι, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολύμπου. Καθώς, όπως εξήγησε αφοπλιστικά «είχε ευκαιρίες, σκόραρε, και κέρδισε δίκαια».

Ενώ το γενικότερο σχόλιο του για το παιχνίδι, ήταν πως «για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, σε ένα άγνωστο για μας γήπεδο. Ενώ συνάμα, ήμασταν κουρασμένοι από το αυθημερόν ταξίδι μας, αλλά και από τις απουσίες μας. Παρόλα αυτά παλέψαμε, όμως λυγίσαμε στο 60', και μετά πήραμε το ρίσκο να βγούμε μπροστά. Και εκεί, φάγαμε σε μια αντεπίθεση και το δεύτερο»
corfusports.gr
Πρώτη νίκη του Ολύμπου στο Πρωτάθλημα, πανάξια, με... καταιγιστική εμφάνιση στο β' ημίχρονο!
58' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΟΣ! Εξαιρετική μπαλιά του Μπαλανίκα στον Ιωνά, ο οποίος, με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή και ελαφρώς αριστερά, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα! Πανάξιο προβάδισμα για τον Ιστορικό..
88' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, 2-0 Ο ΟΛΥΜΠΟΣ! Λάθος της άμυνας των Μετεώρων, η μπάλα καταλήγει στον Γκερέκο, ο οποίος, τρία λεπτά μετά την είσοδός του, με άπιαστο διαγώνιο σουτ, τελειώνει το παιχνίδι! Ώρα ήταν..