Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ-Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-1-3

Σπουδαίο ΄΄διπλό΄΄πέτυχε ο ΓΟΜ στην Κατοχή επι του Τρικάρδου με 3-1 ,και συνεχίζει μαζί με τον Λυγιά Ναυπ. να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ,παρουσιάστηκαν πιό δυνατοί και με όλο το ρόστερ στην διάθεση του Τέλια Μεταξούλη κυνήγησαν απο την αρχή να πάρουν το πρώτο ΄΄τρίποντο΄΄απέναντι στην νεανική ομάδα του Γ.Ο.Μεσολογγίου που εκτός του αντιπάλου είχε να αντιμετωπίσει και τον αγωνιστικό χώρο[ξερό γήπεδο], που οι πιο πολύ ποδοσφαιριστές έχουν πολύ λίγες εμπειρίες σε τέτοια γήπεδα.
Στα πρώτα 73΄δεν προδίκαζαν τι θα ακολουθούσε στα τελευταία αφού ο ΓΟΜ απο το 39΄είχε αριθμητική υπεροχή αφού αποβλήθηκε ο Διαμάντης Π.με απέυθείας κόκκινη γιατί χτύπησε εκτός φάσης αντιπαλό του.Στο 65΄ομως και ο ΓΟΜ έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μιχαλόπουλος Ι. του Θ.με 2η κίτρινη κάρτα...Στο 60΄οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σέντρα του Πλαστήρα Κ. και κεφαλιά του Μαχαλιώτη απέκρουσε με την βοηθεια του οριζόντιου δικαριού ο 15 χρονος ΄΄πορτιέρο΄΄ Λαχανάς Θ.
Στο τελευταίο 20΄και με την είσοδο του 15χρονου Διαμαντόπουλου Χρ. η φιλοξενούμενη ομάδα λειτούργησε καλύτερα και στο 73΄σε μιά παράξενη φάση ο Σακελαρόπουλος Δ. παρεβλήθει μεταξύ του Μπανίλα-Μυτάκη και με την κόντρα που κέρδισε γίνεται το 0-1.
Στο 80΄ο Λιάπης Ε. με ατομική ενέργεια και τελείωμα θαυμάσιο έκανε το 0-2.
Στο 83. σε αμυντική ολιγωρία ο Καλαντζής με κεφαλιά μειώνει σε 1-2.
Στο 85΄ο Διαμαντόπουλος Χ. σουτάρει αποκρούει ο Μπανίλας και ο Σακελαρόπουλος απο κοντά κάνει το τελικό το 1-3
Απο τον Τρίκαρδο διακρίθηκαν οι Πλαστήρας Κ.[κορυφαίος των γηπεδούχων],Καρανίκας, Μυτάκης,Καλαντζής,απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Σούλας,Σακελαρόπουλος,Πασπαλιάρης,Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,ενω θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ζέρβα Γρ.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μπεσίνης,Τσιλίκας,Καζανάς.
ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...Μπανίλας,Ντάνος[46΄Τσεκούρας],Μακρής[50΄Ροδάτος Θ.],Διαμάντης,Μυτάκης,Τρικαλινός[82΄Μπεναρδής ],Μαχαλιώτης Γ.,Καρανίκας,Καλαντζής,Φραγκαναστάσης,Πλαστήρας Κ.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....Λαχανάς Θ.,Μιχαλόπουλος Ι. του Δ.[26΄Μιχαλόπουλος Ι. του Θ.],Αντωνόπουλος Ι.,Μπαλαμπάνης Α.,Ζέρβας Γρ.,Δάλλας Ι.,Λιάπης Ε.[85΄Βαλής Μαρ.],Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.,Τσαλίκης Δ.[70΄Διαμαντόπουλος Χ]

3ο ημίχρονο
...........................
Στο '' ΚΑΦΈ ΜΠΆΡ ΑΝΑΚΑΡΑ΄΄τα επινίκια της ομάδας του ΓΟΜ ,μετά την νίκη στην Κατοχή επι του Τρικάρδου..
                                 Σακελαρόπουλος Δ.-Σταθάτος Σ.-Λαχανάς Θ.
 Διαμαντόπουλος Χ.-Πασπαλιάρης Δ.-Λινάρδος Β.-Δημητρούκας Χ.-Ζέρβας Γρ.
 ο γεν.αρχηγός Δημητρούκας Ι. ,με τον φροντιστή της ομάδος Καρακώστα Κ ,και τον Εντι [στο μέσον φανατικός φίλαθλος της ΑΕΜ]
 Διαμαντόπουλος  Γ.[Αντιπρόεδρος ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008],Λαχανάς Θ.,Αντωνόπουλος Ι.,Δάλλας Σπ.
Λινάρδος Β.-Δημητρούκας Χ.,Ζέρβας Γ.-Μπαλαμπάνης Α.-Δημητρούκας Ι.[Γεν.Αρχηγός]