Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα τελευταία νέα απο το ΓΟΜ


Η ανάδειξη ταλέντων και το καλό ποδόσφαιρο στόχος για τον Γ.Ο.Μεσολογγίου..Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ο Γ.Ο.Μ., μετά την αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών, αλλά και την έλευση νέων, κυρίως απο τα παιδικά τμήματα.
"Άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας από πέρυσι και όπως είδαμε πρόσθεσε πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με φιλοδοξία και τρείς απο αυτούς [Μακρής Κ.-Σωτηρίου Ι.-Πασπαλιάρης Ι.] φέτος θα αγωνιστούν στην ΑΕΜ,μια και ο ΓΟΜ λειτουργεί σαν προθάλαμος της ΑΕΜ.
Οσο για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας αναμένεται πολύ δυνατό αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν.Ο ΓΟΜ αγωνίζεται αύριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ματαράγκα με την τοπική ομάδα και θα στερηθεί των υπηρεσιών βασικών παικτών οπως οι Βλάχος Κ.,Κοκόρης Α.[τιμωρημένος],Ζέρβας Γ.[τραυμ.]Βιδάλης Γ.,Δάλλας Ι.,Μιχαλόπουλος Ι., Κουντούρης,Βασιλείου Κ. ,Βασιλάκος Δ.και Λαγκώνας Μ. ,ενω απών θα είναι και ο Δελλής που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετακόμισε στην Αθήνα.

aitosports.gr