Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ενωσιακό...

Εκκληση στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής κάνει ο μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής Καρέτσος Βασίλης ,ωστε όλοι να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικό αγώνα της ομάδος του Αστέρας με τον συνονόματο του Κεφαλοβρύσου που θα γίνει στις 4.30μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Θ.Πασσιόπουλος.
Πρόκειται για εναν ενδιαφέροντα αγώνα που πάντα οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι αμφίροπες αφου και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές ποιοτικούς και με εμπειρία στην κατηγορία.
Επίσης <<εύχεται σε όλους να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πιστέυει οτι η Β΄Κατηγορία θα είναι πολύ δυνατή ,οσο για την πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη παίζουμε με μιά ομάδα που πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην Α2 κατηγορία με δυνατό σύνολο αφού κράτησε τον ίδιο κορμό και ενισχύθηκε και την μεταγραφική περίοδο,είναι πιό έτοιμη απο εμάς αφού εχει παίξει 2 επίσημα παιχνίδια για το κύπελλο, ενω για εμάς αυτό θά είναι το πρώτο ,σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστευω να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα που είναι η νίκη>>.