Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

παντού εκπροσωπείται η ΑΕΜ,και καταξιώνεται σε όλους τους τομείς...

Ολοκληρώθηκε το Camp του Άγιαξ με τεράστια επιτυχία

Όπως λέει και η γνωστή φράση: «Στη ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...», έτσι και για το φετινό Camp του Ajax Hellas, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθεί, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, έλαβε χώρα η τελετή λήξης του Camp, μέσα σε κλίμα ποδοσφαιρικό και γεμάτο ικανοποίηση από όλες τις πλευρές. Τόσο οι 236 νεαροί πρωταγωνιστές που έλαβαν μέρος, οι γονείς αλλά και οι διοργανωτές, είπαν «εις το επανιδείν» και έδωσαν ραντεβού, για την επόμενη φορά.


Οι Ολλανδοί προπονητές (Άρνολντ Μιούρεν, Ντένις Ντε Χάαν, Τζοόστ φαν Νταμ και Γκέριτ Πανχούις) –μαζί με τους δεκα έλληνες βοηθούς τους- από την πλευρά τους έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την οργάνωση, όσο και από το ελληνικό ταλέντο, που σίγουρα μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.
Η Ακαδημία της ΑΕΜ εκπροσωπήθηκε απο τους ταλαντούχους Πασπαλιάρη Γιάννη[1996]
και τον Διαμαντόπουλο Χρήστο [1997] που άφησαν αριστες εντυπώσεις τόσο στούς Ολλανδούς οσο και στους Ελληνες προπονητές.Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα σε ΑΕΜ[Πασπαλιάρης],ΓΟΜ[Διαμαντόπουλος],και είναι απο τις ελπίδες του Μεσολογγίτικου ποδοσφαίρου.
Μαζί με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές ηταν και ο Γεωργίου Κώστας [1996]του Λουτρού,με
συμμετοχές και στην Μικτή Αιτ/νίας