Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιάννης Παυλόπουλος (Έβανς)

Ο Γιάννης-Έβανς Παυλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου 1965. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Αστακού στην συνέχεια στον Αστέρα Εξαρχείων. Το 1984 πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε ως το 1989. Αγωνιζόταν ως δεξί εξτρέμ και υπήρξε μέλος της ομάδας των κυανερύθρων που αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1987 κι έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 1989.

Στη συνέχεια έπαιξε σε άλλους συλλόγους και έκλεισε την καριέρα του στην ερασιτεχνική ομάδα Αθηναΐς Κυψέλης τη σεζόν 2001-02.

Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων και μάλιστα στις 28/3/1990 σκόραρε σε φιλικό με την Ελβετία στη Ρόδο το πρώτο ελληνικό γκολ (σκορ: 2-1).

Όταν σταμάτησε να αγωνίζεται πήρε πτυχίο σχολής προπονητών. Ως προπονητής εργάστηκε στον Φωστήρα και στην Αθηναΐδα Κυψέλης. Όμως, περισσότερο ήθελε να γίνει ανιχνευτής ταλέντων (scouter). Με την ιδιότητα αυτή εργάζεται στον Πανιώνιο. Με απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανιώνιος από τις 5 Δεκεμβρίου 2008 έγινε προσωρινά μέλος της διοίκησης του συλλόγου..Τωρα ειναι τεχνικός διευθυντης στην αγαπημένη του ομάδα στις Ακαδημίες του Πανιωνίου και κάνει πολύ καλη δουλειά αφου πολλοι νεαροι παικτες που ειναι επιλογες του ,προωθούνται στην επαγγελματική ομάδα...