Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Καπνίση Μαρία από το Μεσολόγγι 2008

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά την αποχώρηση της Μαρίας Καπνίση, εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008..
Με αυτήν την ευχαριστεί για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο τα έξι χρόνια της ιστορίας της ομάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά αναφέρει:
Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  και όλα τα μέλη του σωματείου, οι ποδοσφαιρίστριες το τεχνικό τίμ , και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος, οφείλουν ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Μαρία Καπνίση για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο, επί έξι χρόνια.
Η Μαρία Καπνίση  θα είναι πάντα απο τις παίκτριες-ορόσημο της ομάδας που ξεκίνησαν την προσπάθεια αυτή και πανηγύρισαν δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων Γ Έθνικής και Β΄Εθνικής μιά συμμετοχή στην Α΄Εθνική και για εκείνη η πόρτα του σωματείου θα είναι πάντα ανοιχτή.
Της ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και επιτυχία στη νέα ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί. Και περιμένουμε τη στιγμή που θα επιστρέψει και πάλι  στην οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 .

ΜΑΡΙΑ  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Αθλητική Ένωση Γλυφάδας.                                                                                                                 Aνακοίνωση:

Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα η Μαρία Καπνίση.

Η διεθνής μεσοεπιθετικός και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας μας επέλεξε την ΑΕ ΓΛΥΦΆΔΑΣ να συνεχίσει την καριέρα της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Βαγγέλη Καρακώστα, τον προπονητή Γιάννη Γουλή, του Μεσολόγγι 2008 για την παραχώρηση του δελτίου της και σημειολογικά να αναφέρουμε τα λόγια του πρώην προπονητή της «να μου προσέχετε το παιδί».

Καλώς ορίζουμε την Μαρία της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την νέα της ομάδα και θα την προσέχουμε Γιάννη».

Mαρία Καπνίση :Νέα ποδοσφαιρική στέγη και οικογένεια στο εξής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια στο Μεσολόγγι 2008,τον προπονητή μου, το τεχνικό επιτελείο, τις συμπαίκτριες μου και πάνω απ'όλα τους φιλάθλους που μας στήριζαν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν 6 υπέροχα χρόνια με αρκετές αναποδιές, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι οι όμορφες στιγμές. Δεν είναι εύκολο να λες αντίο, πόσο μάλλον στην ομάδα που μεγάλωσες. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Μεσολογγίου. Προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και την ψυχή μου. Το ίδιο θα κάνω και στη νέα μου ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Γλυφάδας για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. (Οι στρατιώτες, παραμένουν στρατιώτες.-)