Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ)

Η ΑΕ Μεσολογγίου σε μια ένδειξη σεβασμού και παράλληλα κατανόησης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και η περιοχή μας διατηρεί τις ίδιες τιμές στις Κάρτες Διαρκείας 2018-19.


Την, Tετάρτη 11 Ιουλίου ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν και παραμένουν η ψυχή της ΑΕ Μεσολογγίου και η παρουσία τους στο πλευρό του αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία και την προοπτική της ομάδας.

Άμεση μας προτεραιότητα αφενός να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους φιλάθλους μας για την αφοσίωσή τους στο «κανόνι» και αφετέρου να δείξουμε ότι δεν βλέπουμε πλέον την ώρα να πατήσουμε και πάλι στα βήματα της ιστορίας και να χαράξουμε την ίδια διαδρομή με τελικό προορισμό την πραγματική μας θέση στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε αυτά των 50 και 100 ευρώ. Οι κάρτες διαρκείας εξασφαλίζουν είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα (εκτός των αγώνων play offs) αλλά και το κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα εξής σημεία:
• Κτηνιατρείο Αλέξανδρου Παπανικολάου, Ελ. Πολιορκημένων 47
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Παπαθανασίου-Ζάνου», Δ. Μακρή 12
• Γραφεία Συλλόγου, ΔΑΚ Μεσολογγίου

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε µέσω:
• Επίσηµης σελίδας facebook: AEM FC - Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου
• Εmail: aemfc1931@yahoo.com