Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συγχαρητήρια στο «Μεσολόγγι 2008» για την επιτυχία κατάκτησης του Κυπέλου Ελλάδας Κορασίδων

.


Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε μήνυμά του εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή και τα μέλη του ποδοσφαιρικού σωματείου «Μεσολόγγι 2008» για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλου Ελλάδας Κορασίδων.
«Ένας ακόμη τίτλος, μια μεγάλη διάκριση έρχεται στο Μεσολόγγι», σημειώνει ο Νίκος Καραπάνος, «..αποδεικνύοντας πως η νεολαία του διαθέτει τη δύναμη, την ψυχή και την ικανότητα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αθλητισμό και μάλιστα σε πανελλήνιο επίπεδο.Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας «Μεσολόγγι 2008».
Η διοίκηση της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ συγχαίρει την ομάδα του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Κορασίδων!

Η επιτυχία αυτή, είναι αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης και λειτουργίας του Σωματείου σε όλα τα επίπεδα εδώ και δέκα χρόνια.

Συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή κ. Γιάννη Γουλή, στους διοικούντες και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει ακόμη μια φορά όλους τους Μεσολογγίτες υπερήφανους.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
.
Ο Συνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου  Ν.Αιτ/νίας συγχαίρει την ομάδα Κορασίδων του Μεσολόγγι 2008 και τον προπονητή τους και μέλος του Συνδέσμου μας κ.Γουλή Ιωάννη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας..
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος : Κωνσταντίνος Θ. Γιωτόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος  Π. Θεοδοσίου
“Το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ MORRIS συγχαίρει την ομάδα του Μεσολογγίου 2008 για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Κορασίδων. Παράλληλα, συγχαίρει και τη φιναλίστ ομάδα των Νέων Τρικάλων για την εξαιρετική πορεία της στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Πέρα όμως από την αγωνιστική επιτυχία και διάκριση, οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας του Δικεφάλου συγχαίρουν τους παράγοντες, τους προπονητές και τις αθλήτριες των δύο συλλόγων και για το ήθος που τους διακρίνει σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους.”
Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου συγχαίρει την ομάδα ''Μεσολόγγι 2008'' για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας κορασίδων ποδοσφαίρου.

Αναγνωρίζουμε ότι το σημαντικό αυτό επίτευγμα αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των μικρών αθλητριών, του προπονητή κ. Γιάννη Γουλή και της Διοίκησης της ομάδας και έρχεται ως επισφράγιση της σκληρής και συλλογικής προσπάθειας που έχουν επιδείξει επί σειρά ετών, ενώ αποδεικνύει περίτρανα ότι η δουλειά, το πείσμα και η επιμονή είναι καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας.

Ευελπιστούμε η πορεία για το Μεσολόγγι και τον αθλητισμό του να είναι συνεχής και ανοδική, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι αθλήτριες της ομάδας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα την ευόδωση και των υπόλοιπων στόχων της ομάδας.

Εκ του Δ.Σ