Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

EΠΟ : Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (11/05/2018)

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ του αναλυτικά αναφερομένου στο σκεπτικό πειθαρχικού αδικήματος, καθώς το εγκαλούμενο εξόφλησε την οφειλή του συνολικού ύψους 1.032 ευρώ, πριν τη συζήτηση της υπόθεσης.


Απαλλάσσει το πρώτο εγκαλούμενο σωματείο ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (ΓΥΝ) του αναφερόμενου στο σκεπτικό πειθαρχικού αδικήματος. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΗ (ΓΥΝ)) για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Γυναικείων Ομάδων Ποδοσφαίρου περιόδου 2017-2018, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεταξύ των εγκαλουμένων στις 22-4-2018, με τέρματα τρία-μηδέν (3-0), β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Γυναικών περιόδου 2017-2018.

Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΘΗΒΑ Α.Ο.» ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας του εγκαλούμενου σωματείου, για όσο χρόνο δεν εξοφλούνται οι επιβληθείσες με τις με αριθμό 33/2018, 36/2018 και 41/2018 αποφάσεις της παρούσας Επιτροπής χρηματικές ποινές, συνολικού ύψους 2.081 ευρώ.

Στις 22 Απριλίου 2018 διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Ατρομήτου ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των σωματείων με την επωνυμία Ατρόμητος Ζαρουχλέικων και  ΑΟ Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικείων Ομάδων Ποδοσφαίρου της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Ουδεμία εκ των ομάδων δήλωσε προπονητή που να φέρει κατάλληλο δελτίο πιστοποίησης. Απαλλάσσει  τα εγκαλούμενα σωματεία με την επωνυμία «Ατρόμητος Ζαρουχλέικων» και «ΑΟ Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου» της κατηγορίας της μη πρόσληψης προπονητή, κατόχου του κατάλληλου διπλώματος, η Επιτροπή κρίνει ότι τα εγκαλούμενα σωματεία πρέπει να απαλλαγούν της αποδιδόμενης σε αυτά κατηγορίας της μη πρόσληψης προπονητή, κατόχου του κατάλληλου διπλώματος, διότι δεν τυποποιείται ως πειθαρχική παράβαση σωματείου που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικείων Ομάδων Ποδοσφαίρου.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΚ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994 (Γυν)  πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση της διάταξης της παραγράφου 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.  Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΚ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994 χρηματική ποινή ύψους εννιακοσίων δέκα επτά (917,00) ευρώ.
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ  (Γυν) πειθαρχικά ελεγκτέο για τις αναλυτικά περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικές παραβάσεις των διατάξεων των παραγράφων 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00).

epo.gr