Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Από την κερκίδα στις καφετερίες!

Κάθε Σαββατοκύριακο, όταν υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος και κυρίως ντέρμπι, γίνεται το αδιαχώρητο στις καφετερίες! Που καιρός που γέμιζαν ασφυκτικά τα γήπεδα. Άλλες εποχές αυτές, όταν οι φίλαθλοι έδιναν μάχη για ένα μαγικό χαρτάκι. Τώρα υπάρχει άλλη άνεση. Από την πολυθρόνα του σπιτιού τους ή καλύτερα μια έξοδος σε κάποια καφετέρια για να περάσουν δυο ώρες ευχάριστες, με καφεδάκι και κουβέντα. Φυσικά σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η οικονομική κρίση.



Αν υπολογίσετε το κόστος των εισιτηρίων για έναν οικογενειάρχη που θα πάει στο γήπεδο με τα παιδιά του, τη βενζίνη (κυρίως σε αγώνες εκτός έδρας) και τα υπόλοιπα έξοδα εντός γηπέδου, θα διαπιστώσετε πως η εύκολη λύση είναι να δουν τον αγώνα από την τηλεοπτική οθόνη, με ένα απολαυστικό καφεδάκι.
Όμορφα και απλά. Μάλιστα θα δουν τις φάσεις μια και δυο φορές από τις επαναληπτικές τηλεοπτικές προβολές, τον απόηχο μετά το τέλος των αγώνων και με πενιχρά έξοδα θα πάνε όμορφα και απλά στο σπίτι τους χωρίς ταλαιπωρίες, είτε από επεισόδια είτε λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Δυστυχώς, πέρασαν οι ωραίες παλιές εποχές. Όταν όλοι ζούσαν με αγωνία για να πάνε στο γήπεδο.

Ενα απο τα γήπεδα που γέμιζαν ήταν και της  Κορίνθου όπου ειδικά αρχές τις δεκαετίας του '80 είχε μία απο τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1980/81...
[ορθ.απο αριστ.]ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ-ΤΣΑΜΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΕΣΣΥΛΑΣ-ΤΖΙΚΙΤΖΕΛΑΣ
[Κάτω αριστ.] ΠΡΙΝΕΑΣ -ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ-ΠΙΣΣΑΣ-ΚΑΛΚΟΥΝΟΣ-ΠΙΤΤΑΣ