Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Μεσολόγγι 2008 ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις του της Μαρίας Τσώλου.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο λαός μας. Μία παροιμία που μάλλον τυγχάνει εφαρμογής και στη μεταγραφική πολιτική του Μεσολόγγι 2008...

Μπορεί η αυλαία του πρωταθλήματος να πέφτει το ερχόμενο Σάββατο με τον αγώνα στην Γλυφάδα που είναι βαθμολογικά αδιάφορος ,αλλά οι άνθρωποι του Μεσολόγγι 2008 σε συνεργασία με το τεχνικό τίμ μπορούν να σχεδιάζουν την «επόμενη μέρα» της ομάδας.
Παράλληλα η ομάδα του Μεσολογγίου  προχώρησε και στην πρώτη της προσθήκη αφού ανακοίνωσε την επιστροφή της 21χρονης Μαρίας Τσώλου που τα τελευταία τρία χρόνια απείχε απο την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά....
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή της νεαρής Μαρίας Τσώλου   στο σύλλογό μας .Η ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια επιστρέφει στην οικογένεια του Μεσολόγγι 2008  με σκοπό να αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι για την ενίσχυση της ομάδας μας. Αποτελεί μεγάλη τιμή για το σύλλογο να στελεχώνεται από αθλήτριες με το ταλέντο,το ήθος και τον χαρακτήρα της Μαρίας!!!!!!»