Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008-Ατρόμητος Αθηνών-1-1

.
Μεσολόγγι 2008-Ατρόμητος Αθηνών -1-1
 Το Μεσολόγγι 2008 έγινε η τέταρτη ομάδα που «αποχαιρέτησε» και μαθηματικά τη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου  ποδοσφαίρου, μετά την ισοπαλία στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ με τον Ατρόμητο Αθηνών και μετά την εντός έδρας νίκη της Γλυφάδας επι του ΟΦΗ , έχασε όποιες ελπίδες είχε για την παραμονή μιά αγωνιστική πρίν την λήξη του πρωταθλήματος.

Μια χρονιά μετά την ιστορική άνοδο του Μεσολόγγι 2008  στην Α΄Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του, η Μεσολογγίτικη ομάδα  ήταν ανέκαθεν μία ομάδα με νεανικό ρόστερ και οι παίκτριες του  απεκόμισαν πολλές εμπειρίες για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.
Οι δύο ομάδες είχαν καλά και άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι, πέτυχαν από ένα γκολ  και το τελικό 1-1 στο Ενωσιακό γήπεδο  μοιάζει ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Στο α΄ημίχρονο ήταν το καλό διάστημα του Ατρομήτου και στο β΄ημίχρονο το Μεσολόγγι 2008 μετά τις εσωτερικές αλλαγές και τις αλλαγές που έγιναν ήταν καλύτερο του αντιπάλου.
Το φίλμ του αγώνα...
2΄ σε μακρινό φάουλ της Μόκκα η μπάλα καταλήγει γκόλ που ακυρώθηκε κακώς με υπόδειξη του Χλεμπογιάννη σαν οφσαίντ της  Γρομητσάρη ότι επηρέαζε την φάση αν και η αρχηγός του Μεσολόγγι 2008   φεύγει απο κανονική θέση και καλυπτόμενη απο αντιπάλους.
10΄ σε φάση διαρκείας στην περιοχή της 15χρονης Παναγιωτοπούλου πλασέ της Παπαθεοδώρου στο οριζόντιο δοκάρι..
12΄η Αναγνωστοπούλου φεύγει μόνη της αλλά το σούτ που επιχείρησε δεν δυσκόλεψε την Αργυριάδη που απέκρουσε.
14΄ ωραίο σούτ της Salkunic στο κάθετο δοκάρι..
22΄ σε ατομική ενέργεια της Πούλιου Ρ. , βρέθηκε στο έδαφος απο μαρκάρισμα της Μυλωνά αλλά ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων
30΄σε δυνατό σούτ της Salkunic απέκρουσε εντυπωσιακά η Παναγιωτοπούλου σε κόρνερ.
44΄σε καλοκτυπημένο κόρνερ της Salkunic κεφαλιά της Κριεζή στο δοκάρι και άουτ.
52΄τρομερό σούτ της Πούλιου απο 35 μ. αποκρούει με τα ακροδάχτυλα η Αργυριάδη στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και με δεύτερη προσπάθεια η τερματοφύλακας του Ατρομήτου μπλοκάρει επί της γραμμής..
60΄εντυπωσιακό μπάσιμο και γύρισμα  της 14χρονης Βάτσικα η Γεωργοπούλου έδιωξε σε κόρνερ προ των Αυγέρη-Πούλιου Ρ. που ήταν σε θέση γκόλ..
77΄ σε μακρινό φάουλ της Μόκκα η προωθημένη Γρομητσάρη με γυριστή κεφαλιά κάνει μέσα σε εξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0.
82΄σε σέντρα της  Salkunic  και αμυντική ολιγωρία η προωθημένη Γατούδη με κοντινό σούτ κάνει το τελικό 1-1.
86΄ σούτ της Βάτσικα φεύγει ελάχιστα άουτ.
Με λάθη η διαιτησία του Κουφογιάννη Δ. και των βοηθών του Χλεμπογιάννη και Τσιπούρα.[ ΕΠΣ Φωκίδας]

Μεσολόγγι 2008 : Παναγιωτοπούλου,Γρομητσάρη,Γιαννακά, Μόκκα ,Γεωργαρά ,Τζουμερκιώτη, Αυγέρη [λ.τραυμ. 68΄Γατσουλιά ], Αναγνωστοπούλου [ 52΄Βάτσικα ], Πούλιου Ρ., Μαρκουτσά Δ.[λ.τραυμ. 75΄Βρανά-Τριανταφύλλου], Ευθυμίου..

Ατρόμητος Αθηνών : Αργυριάδη ,Γατούδη, Σύρμη[75΄Slyshia A.] , Μυλωνά ,Γεωργοπούλου ,  Βλασσοπούλου , Κριεζή ,Salkunic, Παπαθεοδώρου [70΄Κοπέλου ],Τράγου ,Στεροπούλου


































Φωτογραφίες : Μιχάλης Δημητρίου   aitosports.gr