Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πριόνας στον ΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με αφορμή το φεστιβάλ «Όλες για το παιχνίδι» μίλησε ο Αντώνης Πριόνας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Αισιόδοξος ότι τα επόμενα χρόνια θα αναπτυχθεί περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Αντώνης Πριόνας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, με αφορμή το φεστιβάλ «Όλες για το παιχνίδι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ομοσπονδία, Αντώνης Πριόνας, στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

«Δυστυχώς το γυναίκειο ποδόσφαιρο είναι εντελώς ερασιτεχνικό. Τα κορίτσια όσο είναι μικρά γυμνάζονται. Όταν τελειώσουν το λύκειο και αρχίζουν οι σπουδές ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και για αυτό τον λόγο δεν έχουν επιτυχίες οι ομάδες μας σε μεγαλύτερες ηλικίες. Τα τελευταία χρόνια οι μικρές μας ομάδες πηγαίνουν πολύ καλά σε διοργανώσεις όπως είναι η Elite Round και η UEFA μας επιβραβεύει με προγράμματα. Το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, έχουμε υποχρεώσεις, αλλά τα κορίτσια μας έχουν άλλες υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσουμε να είμαστε πλήρεις για αυτό το τουρνουά.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και τα στελέχη δουλεύουν πολύ για να το διοργανώσουμε ένα φεστιβάλ, επειδή για φεστιβάλ πρόκειται, και εκτός από τα κορίτσια μας που θα συμμετάσχουν, θα έχουμε και άλλες δράσεις, όπως για τον καρκίνο του μαστού και θα στήσουμε ένα γήπεδο στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου κορίτσια από όλες τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου της Βορείου Ελλάδας μαζί με τα δικά μας παιδιά και θα είναι η αρχή για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα όσον αφορά το γυναίκειο ποδόσφαιρο».

sport-fm.gr