Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεθυσμένη πολιτεία...ο Αγ. Θωμάς ..

 Γλέντι μέχρι πρωίας για τους μεγάλους πρωταγωνιστές, που έφεραν την ομάδα του Αλικυρναικού  στα σαλόνια της Α΄Κατηγορίας ΕΣΠΑ !!!!

Mεθυσμένη πολιτεία είναι ο Αγ. Θωμάς  για την άνοδο του Αλικυρναικού στην Α΄Κατηγορία. Το γλέντι των ανθρώνων της ομάδας μετά την ιστορική νίκη επί της ομάδας του Α.Ο.Χάλκειας στο Αντίρριο (2-1), κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όπως ήταν λογικό, η νίκη αυτή και  κυρίως η επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου, πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα έντονα τόσο από το αγωνιστικό τμήμα, όσο και από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ συνεχίστηκε το βράδυ σε καταστήματα  του Μεσολογγίου.
 Οι στόχοι και οι προσδοκίες για τον Αλικυρναικό  που διοικείται από ένα πολύ σοβαρό Συμβούλιο επικεφαλής στο οποίο είναι ο πρόεδρος Γιάννης Τσαλαφούτας δεν σταματούν όμως εδώ, αλλά είναι ακόμα πιο μεγάλες και φιλόδοξες! "Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη", λέει ο λαός και στην προκειμένη περίπτωση αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στον Αλικυρναικό  και την διοίκησή του.
Οι πανηγυρισμοί θα... περάσουν πολλές μέρες μέχρι να κοπάσουν αφού η επιτυχία είναι τεράστια για ένα σύλλογο που επιστρέφει στην Α΄Κατηγορία....