Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύο παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 στην προεπιλογή της Εθνικής...

 Με δύο αθλήτριες συμμετείχε το Μεσολόγγι 2008  στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα [Σάββατο 10/3/2018] το απόγευμα στα Γιάννενα.

Συγκεκριμένα οι Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου και η Δήμητρα Μαρκουτσά,  βρέθηκαν στα Γιάννενα για να συμμετέχουν στην προπόνηση των αθλητριών γεννημένες το 2002-2003, για την προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων.
Δίπλα τους ήταν ο προπονητής του Μεσολόγγι 2008 ,Γιάννης Γουλής , το μέλος της Διοίκησης Κώστας Παναγιωτόπουλος και οι παίκτριες Πούλιου Ρούλα και Πούλιου Μαρία.
Οι νεαρές αθλήτριες του Μεσολόγγι 2008 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να δείξουν στους προπονητές της Εθνικής [Κάβουρα Δήμο,Πριόνα Αντώνη και  στον βοηθό προπ. Μπατσίλα Δημήτρη]ότι είναι πανέτοιμες να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όποτε αυτό τις χρειαστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά και να προσπαθούν, το μέλλον αναμένεται λαμπρό.
Η τερματοφύλακας  Αννα -Μαρία και η Δήμητρα που σημείωσε και τα δύο γκόλ της ομαδας της στο ΄΄διπλό΄΄ , συνέχισαν την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το Μεσολόγγι 2008 όπου εκπροσωπείται επάξια με ταλαντούχες αθλήτριες στις εκδηλώσεις των Εθνικών μας ομαδων...
.
                                Παναγιωτοπούλου Αννα -Μαρία και Μαρκουτσά Δήμητρα









            Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής [Νεανίδων-Κορασίδων] Αντώνης Πριόνας
   Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής [Γυναικών] Δήμος Κάβουρας



                  Η Δήμητρα Μαρκουτσά με τον βοηθό προπονητή Μπατσίλα Δημήτρη

 Οι δύο παίκτριες με τον προπονητή τους στο Μεσολόγγι 2008 Γουλή Γιάννη
 Κώστας Παναγιωτόπουλος-Αννα Μαρία Παναγιωτοπούλου-Γιάννης Γουλής- Δήμητρα Μαρκουτσά-Ρούλα Πούλιου