Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΕΜ-Αναγέννηση Μεσολογγίου - 2-0: Κρατάει μόνο το τρίποντο!

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Μεσολογγίου επί της Αναγέννησης Μεσολογγίου στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.


Προβάδισμα στο σκορ στο 17΄για την ΑΕΜ με τον Νίκολα Γκατσέσα στο ντεμπούτο του με την φανέλα των κανονιέρηδων με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.

Στο 50΄ οι γηπεδούχοι θα έχουν δοκάρι σε σουτ του Ντζιμάνη. Οι φιλοξενούμενοι που σε όλο το παιχνίδι είχαν κλείσει καλά τους διάδρομους στην άμυνα στο 53΄με τον Φλωρόπουλο θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 60΄ο ρέφερι του αγώνα κ. Τζαμπάς σε μαρκάρισμα του Πιστιόλη από τον Μπαρμπαρούση θα υποδείξει πέναλτι, που μετά από διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και υπόδειξη της πρώτης βοηθούν κ.α Μιζάλου θα πάρει την απόφαση πίσω και θα υποδείξει φάουλ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αυτή την φορά.

Στο 65΄οι γηπεδούχοι σε πτώση του Μιχαλόπουλου στην περιοχή θα διαμαρτυρηθούν έντονα ακόμα μια φορά για πέναλτι.

Στο 80΄ και μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της περιοχής της ΑΕΜ από τον Βασιλείου, ο Φλωρόπουλος δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. Για να έρθει στο 86΄ο Μπαλαούρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου να κάνει το τελικό 2-0.

Κακό σε θέαμα παιχνίδι, με του γηπεδούχους για ακόμα ένα παιχνίδι να δείχνουν μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία, και να αναλώνονται σε προσωπικές ενέργειες, γεμίσματα οι στημένες μπάλες για να απειλήσουν.

Με τους φιλοξενούμενους όπως ήταν φυσικό να έχουν ως πρωταρχικό στόχο την άμυνα, και αν στις δυο στιγμές με τον Φλωρόπουλο και όπως ήρθε το παιχνίδι σημείωναν ένα τέρμα, θα έβαζαν πολύ δύσκολα στην ΑΕΜ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

17΄ΓΚΟΛ, λάθος απομάκρυνση του Παπαδάτου με την μπάλα να φτάνει στον Πιστιόλη που θα κάνει το σουτ, το Βασκαντήρας θα απόκρουση σε πρώτο χρόνο με τον Γκατσέσα με σουτ μέσα από την περιοχή να ανοίγει στο σκορ για την ομάδα του 1-0.

19΄γυρισμα του Πιστιόλη, σουτ του Παπαποστόλου άουτ.

28΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βασκαντήρας.

30΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπαρούση θα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

35΄κλέψιμο της μπάλας από τον Ντζιμάνη και σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

39΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Γκατσέσα αποκρούει ο Βασκαντήρας.

50΄δοκαρι για την ΑΕΜ, ωραίο σουτ του Ντζιμάνη με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

53΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Γύρισμα του Γιάννη Μιχαλόπουλου στην μικρή περιοχή, πλασέ του Φλωρόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ.

59΄κλέψιμο του Θανάση Μιχαλόπουλου και σουτ με τον Βασκαντήρα να αποκρούει.

60΄ανατροπη του Πιστιόλη από τον Μπαρμπαρούση, με τον κ. Τσαμπά να υποδεικνύει το πέναλτι, διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους ότι το μαρκάρισμα έχει γίνει εκτός περιοχής, με τον ρέφερι του αγώνα και μετά από υπόδειξη της πρώτης βοηθού κ. Μιζάλου να παίρνει πίσω την αρχική του απόφαση και να δίνει φάουλ εκτός περιοχής. Έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους.

62΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου, σε κόρνερ ο Βασκαντήρας.

65΄μαρκαρισμα του Θανάση Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή με του γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

80΄εκτελεση φάουλ του Βασιλείου στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων με τον Φλωρόπουλο να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τη μπάλα η οποία θα βρει στον Ζέρβα και θα καταλήξει σε κόρνερ, με την Αναγέννηση να χάνει ακόμα μια καλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

86΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι,ωραία  κεφάλια Μπαλαούρα και 2-0.

92΄σουτ του νεαρού Παππά με την μπάλα να περνάει άουτ.

94΄σουτ του Ανδρεόπουλου με την μπάλα να κοντράρει και να ο Βασκαντήρας να μπλοκάρει τη μπάλα.

Διαιτητές της  αναμέτρησης ο κ. Τσαμπάς, η κ.α Μιζάλου και ο κ. Αλεξόπουλος

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Κοντομήτσος (46΄Καβαλλάρης Δ.) Κάκκος Μ., Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος  Α.(85΄Κάκκος Γ.), Πασπαλιάρης (77΄Ανδρεόπουλος), Γκατσέσα (87΄Παππάς), Παπαποστόλου, Πιστιόλης.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Δημήτρης Μαντέλος) Βασκαντήρας, Παπαδάτος, Μπαρμπαρούσης, Μακρής, Παπουτσόπουλος, Ντζελέπης, Κουντούρης (88΄Καππές), Φλωρόπουλος (87΄Χαϊκάλης), Μιχαλόπουλος Ι.(76΄Ναούμης), Ζώγας (46΄Μπέλλος), Βασιλείου.

aitosports.gr