Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ωδή στον παράγοντα του τοπικού ποδοσφαίρου!

Στο τοπικό ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετοί τύποι παραγόντων.

Όλοι έχουν ένα κοινό παρανομαστή την αγάπη για τις ομάδες τους αλλά και γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 
Το να είσαι παράγοντας σε ομάδα των τοπικών κατηγόριων είναι και αυτό μια εξάρτηση, ένα είδος αλκοολισμού.
Στο σημερινό άρθρο θα γράψω για τους υγιείς παράγοντες, τους εραστές του ποδοσφαίρου και όχι για αυτούς που μπαίνουν στο ποδόσφαιρο για να κάνουν το κομμάτι τους και να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι υπήρχαν πριν κάνουν την εμφάνιση τους στο εκάστοτε σωματείο.
Το να ασχολείσαι παραγοντικά με ερασιτεχνική ομάδα σημαίνει ότι στερείς από την οικογένεια σου αρκετό χρόνο με αποτέλεσμα να ακούς τα δικαιολογημένα παράπονα τους ακόμα και την γκρίνια τους.
Το να ασχολείσαι παραγοντικά με ερασιτεχνική ομάδα σημαίνει ότι στερείς από εσένα αλλά και την οικογένεια σου ένα σημαντικό χρηματικό πόσο και ακούς τα παράπονα ακόμα και την γκρίνια τους.
Το να ασχολείσαι παραγοντικά με ερασιτεχνική ομάδα σημαίνει ότι πρέπει να ακούς υπομονετικά τον πατέρα που νομίζει ότι έχει γιο τον Μαραντόνα και κάνει παράπονα γιατί τον έκανε αλλαγή ο προπονητής η γιατί δεν παίζει στην θέση που κατά την γνώμη του πρέπει να αγωνίζεται το παιδί του.
To να ασχολείσαι παραγοντικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει ότι ένα λάθος σφύριγμα, ένα λάθος του τερματοφύλακα μπορεί να σου χαλάσει την ημέρα ίσως και την εβδομάδα.
Το να είσαι παράγοντας όμως στο τοπικό ποδόσφαιρο έχει και τα καλά του και δεν είναι και λίγα.
Πρώτα από όλα κάνεις πραγματικούς φίλους, γνωρίζεις αρκετό κόσμο, ζεις μεγάλες συγκινήσεις, ξεχνιέσαι σε μια δύσκολη στιγμή, η ομάδα γίνεται το αποκούμπι σου και ο κολλητός σου. Γίνεται το μεράκι σου και η τρέλα σου.
Γίνεται η ζωή σου...

prismanews.gr