Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα «κανόνια» της Γ' Εθνικής

Ο Χρήστος Ρόβας του Ηρακλή βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ των οκτώ ομίλων της Γ' Κατηγορίας  με τον Αποστόλη Τσιούνη  του Νέου Αμφιλόχου στην δεύτερη θέση μέχρι τώρα.


Πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο είναι ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, ο οποίος έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του, έχοντας σημειώσει 9 γκολ.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νίκος Βαλαβανόπουλος του ΑΟ Καβάλας με 6, ενώ τρίτος είναι ο Δημήτρης Στεφανίδης (Ελπίς Σκουτάρεως) με ένα λιγότερο.

Αναλυτικά οι σκόρερ του 1ου ομίλου

Ο Έλληνας επιθετικός του «γηραιού», με 12 γκολ μετά τη συμπλήρωση 14 αγωνιστικών στον 2ο όμιλο έχει ξεφύγει στον πίνακα των σκόρερ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σκαθαρούδη του Εδεσσαϊκού, με 8 τέρματα.
Ακολουθούν οι Σιμόνι (Άρης Παλαιοχωρίου) και Μαντζίρης (Αγρ. Αστέρας) που έχουν από 7.

Αναλυτικά οι σκόρερ του 2ου ομίλου


.
Στπν τρίτο όμιλο, ο Απόστολος Τσιούνης του Νέου Αμφίλοχου βρίσκεται στην κορυφή με 11 τέρματα, με τους Γραμματικόπουλο (Τηλυκράτης) και Τσεβανέδη (ΑΕ Λευκίμμης) να συμπληρώνουν την τριάδα με 7 γκολ ο καθένας.



Αναλυτικά οι σκόρερ του 3ου ομίλου



Κορυφή για δύο στον 4ο όμιλο, με τους Χρήστο Αλεξίου (Αστέρας Ιτέας) και Βασίλη Μάντζη (ΝΠΣ Βόλος) να έχουν από 7 τέρματα, ενώ από 6 έχουν πετύχει οι Ηλιόπουλος (ΝΠΣ), Φλίγκος (ΓΣΑ) και Κωστούλας (Αμβρυσσέας).



Αναλυτικά οι σκόρερ του 4ου ομίλου



Μπορεί ο Αστέρας Αμαλιάδας να έπεσε από την πρώτη θέση, ωστόσο, ο Κέρι συνεχίζει απτόητος, με 10 γκολ να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στον 5ο όμιλο. Ακολουθεί με 6 ο Κρεββατάς του Πανηλειακού.



Αναλυτικά οι σκόρερ του 5ου ομίλου



Λιγότερο... παραγωγικά τα πράγματα στον 6ο όμιλο, με τον Γούλα του ΑΟ Λουτρακίου να είναι πρώτος με 5, με τον Μυργιώτη (Πέλοπας Κιάτου) να ακολουθεί με 4 και τον Μακρυγιάννη (Εθνικός) να έχει 3.



Αναλυτικά οι σκόρερ του 6ου ομίλου



Ο Στέλιος Κρητικός οδηγεί τον Αήττητο Σπάτων στο πρωτάθλημα με 6 γκολ. Δεύτερος ο Γιώργος Καραγκούνης του Ερμή Κιβερίου, με τους Χαρακτίδη (Θύελλα Ρ.) και Κώτση (Ταμυναϊκός) να ακολουθούν.



Αναλυτικά οι σκόρερ του 7ου ομίλου



Δύο παίκτες του πρωτοπόρου Ηρόδοτου μοιράζονται την κορυφή των «κανονιών» του 8ου ομίλου. Συγκεκριμένα, οι Γιορντάν Ετόφ και Μιχάλης Φραγκουλάκης με 7 και 6 τέρματα αντίστοιχα είναι στις δύο πρώτες θ'εσεις, με τον Γιάννη Κορέτα του ΟΦ Ιεράπετρας να είναι τρίτος με 5.



Αναλυτικά οι σκόρερ του 8ου ομίλου

liganews.gr