Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χάθηκε η μπάλα και 3-0 το Μεσολόγγι 2008 ...




 Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008 η οποία νίκησε   στο Ενωσιακό γήπεδο '' Θεόδωρος Πασσιόπουλος '' την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου 2004  με 3-0 για την 7η αγωνιστική.

Οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 μπήκαν με  αποφασιστικότητα απο την αρχή για πάρουν αυτό που έμοιαζε ως ο μοναδικός προορισμός της ημέρας , η νίκη, η ... λύτρωση, η έμπρακτη απόδειξη του ... «μπορώ» της ομάδας. Μια διάθεση, μια ανάγκη που με τη στήριξη των φίλων της ομάδας που έδωσαν δυναμικό «παρών» παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε , μετουσιώθηκε σε ορμή.
Το Μεσολόγγι 2008 ξεκίνησε τον αγώνα με πείσμα, οργάνωση και μεθοδικότητα γι’ αυτό που επιζητούσε , απέναντι σε μιά ομάδα πού έχει τον ίδιο στόχο με αυτήν που είναι η παραμονή στην Α΄Εθνική...
Το τελικό σκόρ μπορεί να μετρήσει σημαντικά σε μια πιθανή μεταξύ τους τελική ισοβαθμία, κάτι που βέβαια είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί.

Γκολ με το καλημέρα του παιχνιδιού είχαμε στο Ενωσιακό γήπεδο. Η Κατερίνα Βέρρα έκανε μια εξαιρετική ενέργεια , την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην Ρούλα Πούλιου που  σκόραρε για το 1-0 μόλις στο 3΄.
Στο 24΄μετά απο ωραία κομπίνα σε Φαουλ της Βέρρα η Καπνίση ΄΄τακουνάκι ΄΄ και η 13χρονη Βάτσικα στο τετ-α-τετ νικήθηκε απο την τερματοφύλακα Χατζηλαζάρου που απέκρουσε ενστικτωδώς το πλασέ που επιχείρησε..
Στο 31΄σε διαγώνιο σουτ της Βατσικα με την μπάλα να γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι ...
Στο 42΄μακρινό σούτ της Ανδρέου αποκρούει η Νταβαντζή με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού...
Στο 49΄ωραία επίθεση των γηπεδούχων ασίστ της Πούλιου Ρ. και η επερχόμενη Μαρκουτσά Δ. με σούτ κάνει το 2-0...
Στο 69΄μετά απο ωραία εναλλαγή η Μαρκουτσά απο θέση τετ-α-τετ αστοχεί..
Στο 71΄ "χάθηκε" η μπάλα απο τις παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 με τις Βερρα-Καπνίση να συνεργάζονται άψογα και η δεύτερη με σούτ να κάνει το τελικό 3-0.
Στο 73΄ αλλη μια επίθεση για σεμινάριο και η Μαρκουτσά  Δ. απο κοντά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι...
Στο 84΄ πάλι η Δ.Μαρκουτσά σε ασίστ της Πούλιου Ρ. αστοχεί απο ευνοική θέση..
Στο 89΄ σε σουτ της Φουντούλη Μαρίνας αποκρούει η Μιχαλακάκη..

 Δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα ο διαιτητής  Κουφογιάννης Δημήτρης και οι βοηθοί του, Χλεμπογιάννης Χ. και Τσίπουρας Ν. [ΕΠΣ Φωκίδας]..

Μεσολόγγι 2008...Νταβαντζή [79' Παναγιωτοπούλου],Γρομητσάρη, Γιαννακά, Μαρκουτσά Δ.,Γεωργαρά,Ευθυμίου, Βάτσικα [63΄Μόκκα],Πρασσά, Πούλιου Ρ.,Βέρρα [76΄Αναγνωστοπούλου],Καπνίση [81΄Φουντούλη ]

Βόλος 2004...Χατζηλαζάρου [74΄Μιχαλάκακη],Λεονταρίτη,Σταμοπούλου[73' Γεωργοπούλου] ,Avdolli,Νικοπούλου,Πούλιου Π[71΄  Βαινοπούλου.,Γάτσιου, Δημητριάδη,Ανδρέου,Γρηγοριάδη,Πάσχου[57' Νικάκη].






















.
[στο video τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού]
 Πριν την έναρξη του αγώνα το Μεσολόγγι 2008 δια του προέδρου του, Βαγγέλη Καρακώστα  τίμησε με αναμνηστικό την έμπειρη μεσοεπιθετικό του Βόλου 2004 Βασω Δημητριάδη για την προσφορά της στο γυναικείο ποδόσφαιρο...



 Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΜ Καβαλλάρης Θανάσης μεταξύ των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα..








 ....ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου 2004  κ. Δημήτρης Κλόντζας και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου. Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ...














 Η καλύτερη παίκτρια   για την ομάδα του Βόλου 2004  ήταν η Γλυκερία Νικοπούλου
























                                Καλή παρουσία για την ομάδα της είχε η Βάσω Δημητριάδη..









.

 Ο Πρόεδρος  του Μεσολόγγι  2008  Βαγγέλης Καρακώστας  παρέθεσε δείπνο στην  ομάδα μετά τον αγώνα αφού μετά την ισοπαλία στην Κρήτη με τον ΟΦΗ το είχε υποσχεθεί στις παίκτριες....... και αυτές πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά !!!!!!

 Βαγγέλης Καρακώστας-Ανδρέας Ζουμπέκης-Λάμπρος Μπαλαούρας








 Σε ενα ακόμη αγώνα ο Βαγγέλης Καρακώστας ταξίδεψε απο την Σαντορίνη ,όπου διαμένει μόνιμα για να είναι κοντά στην ομάδα....
                                                Χριστίνα Λίπο και Μαρία Καπνίση πρίν την έναρξη του αγώνα...