Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διαιτητής F.I.F.A. η Τσαγανού

.
Η ταλαντούχα, βοιωτή διαιτητής προτάθηκε από την Ε.Π.Ο. στην F.I.F.A. για διεθνής..


 Σημαντική επιτυχία για την διαιτησία του ποδοσφαίρου της Βοιωτίας, αλλά και για το βοιωτικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η Δήμητρη Τσαγανού, διαιτητής της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, τοποθετημένη στον πίνακα της 3ης κατηγορίας (μαζί με τον Στέφανο Ξηρογιάννη και τον Δημήτρη Ψυχούλα), προτάθηκε για διεθνής (F.I.F.A.).

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) την Τετάρτη, 4/10, είναι στην λίστα των διαιτητών ανδρών και γυναικών και των βοηθών διαιτητών ανδρών και γυναικών που προτάθηκε από τα μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτητίας (Κ.Ε.Δ.), εγκρίθηκε από την εκτελεστική επιτροπής της Ε.Π.Ο. και πλέον, προτάθηκε προς έγκριση από την F.I.F.A.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέθεσε την λίστα το Σάββατο, 30 Σεπτέμβριου.


 Η Δήμητρα Τσαγανού διακρίνεται σε παλιότερο αγώνα στην Χαλκίδα μεταξύ των Αβαντίδων και του Μεσολόγγι 2008...
.
Ασφαλώς μια πολύ σημαντική επιτυχία και εξέλιξη για την ταλαντούχα, βοιωτή, διαιτητή, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι είναι μια πολύ καλή αθλήτρια, αλλά και μια πρωταθλήτρια Ελλάδας. Συγκεκριμένα πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 4Χ400μ. γυναικών στους αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών 29/30 Ιουλίου 2011 (Ο.Α.Κ.Α), με την ομάδα σκυταλοδρομίας του «Γυμναστικός Σύλλογος “Ερμής” Σχηματαρίου» (Δήμητρα Τσαγανού, Ευαγγελία Γκαράνη, Θεοδοσία Νακοπούλου, Κατερίνα Σύρου) με 3’ 49’’ 68.
Για την επιτυχία της αυτή τα μέλη του δ.σ. της “Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας” εξέδωσαν σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση:

"Πέμπτη 05-10-2017

Η Δήμητρα Τσαγανού διαιτητής γυναικών F.I.F.A.

O πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας συγχαίρει την διαιτητή της ΕΠΣ Βοιωτίας Δήμητρα Τσαγανού η οποία προτάθηκε στην λίστα των προτεινόμενων διεθνών Γυναικών διαιτητών και βοηθών διαιτητών για το 2018 της F.I.F.A.".

.starsports.gr