Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εξάσφαιρος Αρης , από εκεί που σταμάτησε ο ΠΑΟΚ, ισοπαλία ο Ατρόμητος......


Το πρωτάθλημα της Α Εθνικής γυναικών ξεκίνησε δυναμικά με τα φαβορί να επικρατούν στις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής δείχνοντας από τη αρχή τις διαθέσεις τους.

Την νίκη της πρεμιέρας πέτυχε ο Άρης που διέλυσε με 6-0 το Μεσολόγγι 2008 ξεκινώντας με το πόδι στο γκάζι το φετινό πρωτάθλημα.
Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Μπράντιτς που πέτυχε χατ τρικ , 2 τέρματα σημείωσε η Σπυριδωνίδου, ενώ ένα γκολ έβαλε και η Γεωργάντζη σε ένα χορταστικό παιχνίδι από πλευράς «Κιτρίνων»
Άρης (Σπυριδωνίδης) Γαβριηλίδου, Βουτσά, Πασπάλη, Nikolic, Ζήγρα, Τσιακλίδου, Παράσχου, Μανταντζή, Γεωργάντζη, Σπυριδωνίδου, Bradic.
Θεαματικό ξεκίνημα και για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ που φιλοδώρησε με 5 γκολ την ομάδα των Τρικάλων στα Τρίκαλα ξεκινώντας με θετικό πρόσημο την πορεία του προς την υπεράσπιση των κεκτημένων του.
Η Δήμητρα Παντελιάδου πήρε το όπλο της και πυροβόλησε 3 φορές τα αντίπαλα δίχτυα με τις Μάρκου και Μπράμε να σημειώνουν από ένα γκολ στην πρώτη φετινή παράσταση από τις κοπέλες του Αλέξη Τασούλη.
Τρίκαλα: Χαρακοπούλου, Λάσκου (78΄Λάσκου), Ντόκου, Τροχούτσου, Τζιώρα, Γεραγόρη, Μπαρμπόσα, Βαϊτση, Έϊερς, Παναγιωτίδη (28΄Ευθυμίου), Χύμα (52΄Χύμα).
ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Πατέρνα, Γιάννου (65΄Στράντζαλη), Χατζηωαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Παντελιάδου (79΄Σακελλάρη), Μπράμε, Βαρδάκη, Παλαμά (73΄Νεφρού).
Χορταστικό παιχνίδι έγινε στην Καρδίτσα με τις Ελπίδες να επικρατούν με 4-2 της ΑΕΛ. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τη Λάρισα να προηγείται με 2-1 χάρις σε τέρματα της Σρετένοβιτς και της Χριστοφορίδη, ενώ από τις Ελπίδες είχε ανοίξει το σκορ η Μπεντακουρ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η δευτεραθλήτριες Ελλάδας ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν σε 3 ακόμα τέρματα με τις Μπεντακούρ, Μπεκίρι και Γκατζογιάννη.
Ελπίδες Καρδίτσας (Κουτσονάσιος): Καρντόσο, Σίμου, Αλεξίου, Νεννέ(90 Δρόσου), Λιάκου(90 Μάλλιαρη), Γκατζογιάννη, Πύθουλα(90 Ξανθή), Χριστοδούλου(46 Βόλη), Βιολάρη, Μπετανκούρ, Μπεκίρι
ΑΕΛ (Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Μιχαλοπούλου, Ζαχείλα, Ρήγα(35 Σακελλάρη), Γαγαρά, Σωτηριάδη, Τσούκα, Χριστοφορίδη, Λόγου, Σρετένοβιτς, Μπελμεζά
Στη Δράμα η Σάλκουνιτς ξεκίνησε να κάνει αυτό που υποσχέθηκε στον κόσμο του Ατρομήτου να φορτώνει τα αντίπαλα τέρματα. Η Σλοβένα φορ ήταν η χρυσή σκόρερ του Ατρομήτου στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στις Αμαζόνες Δράμας. Το σκορ στο γήπεδο των «Κοκκινογενείων» άνοιξε για τις Αμαζόνες στο 20΄η Χατζηνικολάου με την Σάλκουνιτς να σκοράρει στο 80ο λεπτό δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της.
Αμαζόνες Δράμας (Φιλίππου) Κισούδη, Νεοφύτου, Φωτιάδου, Κατιρτσίδου, Μήτκου, Κεραμυδά, Γιαμαλή, Σωμάδη, Χατζηνικολάου, Παπαδοπούλου, Βασιλείου (75' Καραπέτσα)
Στο δημοτικό στάδιο του Βόλου ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη με2-1 κόντρα στην ομάδα του Βόλου 2004 ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.
Το σκορ για τις «Κρητικές» άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Αραβιάκη στο 15ο λεπτό για να ισοφαρίσει για την ομάδα του Βόλου η Σύρμου στο 58ο λεπτό με ωραίο κοντινό πλασέ. Η Κυδωνάκη όμως 2 λεπτά αργότερα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της με το 1-2 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.
ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Γρηγοριάδου, Σταμοπούλου (83' Μπαλαμούτη), Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου, Ανδρέου, Βέτσικα, Καλαμπούκα (73' Οικονόμου)
ΟΦΗ: Αποστολάκη, Πυθαρούλη, Πίτση, Αραβιάκη, Σκάρλου, Κουνάλη, Τριβυζάκη, Γιαννούτσου, Κουκουτσάκη (86' Παπακωνσταντίνου), Κυδωνάκη, Βασιλάκη (55' Σηφάκη)
Τέλος στο γήπεδο της Γλυφάδας με νίκη ξεκίνησε και η Γλυφάδα που επικράτησε με το άνετο 3-1 της ομάδας του Φείδωνα Άργους. Τα γκολ για την ομάδα του κυρίου Παπαδόπουλου πέτυχαν οι Μπαντζάκα, Πλυτά και Λάγιου ενώ για τις φιλοξενούμενες σκόραρε η Λάμπρου
ΑΕ ΓΛΥΦΆΔΑΣ: Βαΐτση, Αναστασίου ( Horesova) , Μελλισου , θεολόγου, Καπελλου, Λαγιου, Τερζή ( Κεσιδου),Πλυτα ( Μπιμη), Τριβυζακη ,Μακρή, Μπαντζακα ( Φράγκου )
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Γλυφάδα-Φείδων Άργους 1-0
Άρης-Μεσολόγγι 6-0
Βόλος-ΟΦΗ 1-2
Αμαζόνες Δράμας-Ατρόμητος 1-1
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 0-5
Ελπίδες Καρδίτσας-ΑΕΛ 4-2

kingsport.g