Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Όταν η ΑΕΜ είναι … ΑΕΜάρα...3-0..!!!!!

 Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΕΜ  και κατάφερε να πάρει μια άνετη   νίκη για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ  απέναντι στον Ατρόμητο Αντιρρίου με 3-0...


 Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην εστία της αντίπαλης ομάδας, η ΑΕΜ  κατάφερε να προηγείται με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ του Τάσου Καρρά (3’ και 44΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μεσολογγίου  κατέβασε ρυθμό και διατήρησε την υπεροχή της και με τον δραστήριο Πιστιόλη Κ. που στο ντεμπούτο με την ομάδα της ΑΕΜ σκόραρε στο  70΄με ατομική ενέργεια και ωραίο σούτ και έκανε το τελικό 3-0.

Παρα τις πολλές απουσίες η ΑΕΜ με τον Γιώργο Πετσίνη για πρώτη φορά στον πάγκο της, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 6΄με τον Μπαλαούρα Κ., και έφτασε άνετα στην επικράτηση, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Κώστα Βασιλείου [δημιούργησε τα δύο πρώτα γκόλ],Καβαλλάρη Αθ.,Ντζιμάνη,Πιστιόλη Κ., χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Απο τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Μυτιλήνης Σ.,Καλαβρυζιώτης Α.,Κάκκος.
Διαιτητές του αγώνα οι  Ντζανής, Κουτρουμάνος και Χουλιάρας
 ΑΕ Μεσολογγίου: ( Πετσίνης  Γ.) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας Κ., Κάκκος Γ. (58΄λ.τ Λίτσος), Χαλαζιάς, Κάκκος Χ., Ντζιμάνης (85΄Παππάς Σ.), Μιχαλόπουλος, Βασιλείου Κ. (65΄Διαμαντόπουλος  Α.), Καρράς (79΄Καβαλλάρης Δ.), Καβαλλάρης Αθ.., Πιστιόλης Κ.
Ατρόμητος Αντιρρίου: ( Πανουργιάς  Ι.) Παντελίδης, Ταμπάκης, Παναγιωτόπουλος Ε. (46΄Αλεξόπουλος), Πέκεζ, Πετσίνης, Θανασιός (83΄Ζαχαρόπουλος), Κάκκος, Κουραχάνης (61΄Καλαβρουζιώτης), Καλαβρυζιώτης Α., Μυτιλήνης Σ., Παναγιωτόπουλος Μ (83΄Ευθυμιόπουλος).

















φωτογραφιες...Μιχ. Κιτσινέλη..