Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008 : Γεύμα στην ομάδα στην ΄΄Αλατιέρα ΄΄



Το Μεσολόγγι 2008 μπορεί να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής με μια βαριά ήττα στο Κλ. Βικελίδης απο τον Αρη Θεσσαλονίκης ,ωστόσο απο την διοίκηση της ομάδας, υπάρχει εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, για το Μεσολογγίτικο  συγκρότημα.

Το κλίμα στο  Μεσολόγγι 2008 είναι «οικογενειακό» και αυτό φάνηκε στο δείπνο που παρέθεσαν οι Αδελφοί Βισβίκη στις ποδοσφαιρίστριες και το τεχνικό επιτελείο, την Παρασκευή  το βράδυ στην  «Αλατιέρα».

Σε ένα εξαιρετικό και «ζεστό» περιβάλλον, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιρίστριες, είχαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν απο το καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι.
 Η επίσημη ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008:

Τραπέζι στην γυναικεία ομάδα παρέθεσε πρίν λίγες ημέρες το γνωστό καφέ-μπαρ-εστιατόριο << Αλατιέρα >> στο λιμάνι των Μεσολογγίου. Οι παίκτριες του συλλόγου αφού ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες απόλαυσαν τα εδέσματα και είχαν την ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα 

Το Μεσολόγγι 2008  ευχαριστεί και δημόσια τους ιδιοκτήτες,Γιάννη και Διονύση Βισβίκη του καταστήματος «Αλατιέρα » για το τραπέζι που έκαναν στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας.









Γιάννης Βισβίκης-Γιάννης Γουλής-Μαρία Γρομητσάρη
.