Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με… άρωμα Αιτωλοακαρνανίας........Στην Επισκοπή του Χρ. Βασιλείου το Super Cup

Την κατάκτηση του Super Cup Ρεθύμνου πανηγύρισε η Επισκοπή, που νίκησε με 3-1 την ΑΕ Μυλοποτάμου στον τελικό της διοργάνωσης.


Το σκορ άνοιξε για την Επισκοπή στο 19' ο Γεωργούλης έπειτα απο ασθενή απόκρουση του Χρυσοστομίδη στην κεφαλιά του Λουμπάκη. Η ΑΕΜ έχασε μετάλη ευκαιρία για την ισοφάριση τέσσερα λεπτά μετά, με την κεφαλιά του Μποτωνάκη να περνά λίγο άουτ. Το 0-1 έμεινε μέχερι το τέλος του ημιχρόνου, με την Επισκοπή να ελέγχει το ματς μετά το γκολ.

Στην επανάληψη, η ΑΕΜ μπήε πιο δυνατά κι έχασε ευκαιρία στο 51' με το δυνατό σουτ του Δελήμπαση να αποκρούει ο Δημαράκης. Κι ενώ οι γηπεδούχοι συνέχιζαν την πίεση ήρθε το 0-2 για την Επισκοπή, με τον Γκιόκα στο 64'. Δύο λεπτά μετά η ΑΕΜ έχασε νέα ευκαιρία με τον Λένγκα να μην μπορεί να νικήσει με κεφαλιά από κοντά στον Δημαράκη, που έδιωξε με τα πόδια. Στο 75' έγινε το 1-2 με τον Μηνά να σκοράρει έπειτα από ασίστ του Μυρθιανού. Τρία λεπτά μετά ήρθε η αποβολή του γυμναστή της ΑΕΜ, Γερούλη Πάνο, για διαμαρτυρία αι στο 82' ήρθε το 1-3 για την Επισκοπή με τον Τριχάκη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89' ο Λένγκα αποβλήθηκε γιατί πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του Σπανουδάκη, αφήνοντας την ΑΕΜ με δέκα παίκτες.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Νίκος Κωτσοβός): Χρυσοστομίδης, Μποτωνάκης, Λένγκα, Μυρθιανός, Σιόρε (46’ Γεωργόπουλος), Μπακάλης, Μηνάς, Δελήμπασης, Βιτώρος (46’ Δροσάκης), Ζλατίνοφ (71' Σκουλούδης), Ντινωτάκης (71' Κριτσιωτάκης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Νάκας, Κολοβάκης, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης (83' Λαζαρίδης), Σουμπασάκης, Σκούφος, Γκιόκας (85' Σπανουδάκης, Φράγκος (67' Τριχάκης), Ματαραγκάσι (57' Αντωνόπουλος).

liganews.gr