Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον Ομηρο και τον μαχητικό Απόλλων Θέρμου

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο του Νεοχωρίου ο Απόλλων Θέρμου , μετά το 1-1 με τον τοπικό Ομηρο.

O Στεργίου στο 35' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Δουλιώτη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Θέρμου. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Απόλωνα να προηγείται.
Αξ'ιζει να σημειωθεί οτι και οι δύο ομάδες αστόχησαν σε απο μία εκτέλεση πέναλτι που κέρδισαν...
Στο 65' σουτ του Γούργαρη απέκρουσε ο Κούντρας και στο 67' ο Ομηρος έφτασε στην ισοφάριση με σουτ μέσα από την περιοχή του Μπυρλάκη. Στο 75' η σέντρα του Παπανιοκολάου βρήκε τον Μπουρλάκη που πήρε την κεφαλιά με τον Κούντρα να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα και οι αμυντικοί απομάκρυναν. Στο 85' ο Κώης έκανε τη σέντρα ο Κούκος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να περνάει παράλληλα στην εστία και να καταλήγει άουτ.

Ομηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Κοκώνης, Θεοδωρίδης, Τσώνης, Αλεξόπουλος, Σεραφίγγος, Παπανικολάου (77' Ματσίγκας), Καλύβας, Μούτσα, Μπουρλάκης, Κορομηλάς (59' Γούργαρης)

Απόλλων Θέρμου 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας, Καλλικμάνης Γ.Δ. (77' Καλλιακμάνης Κ.Δ.), Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Κούκος (88' Χρυσικός Β.), Χρυσικός Κ., Πελεκάνος (80' Χαμηλός), Στεργίου, Καρβελάς

olatagoal.gr