Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στην διαδικασία των πέναλτι έκαμψε την αντίσταση της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου ο Αχελώος Αγγελοκάστρου..

 Αγώνας κυπέλλου διεξήχθη σήμερα Κυριακή μεταξύ της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και του Αχελώου Αγγελοκάστρου με νικητές τους φιλοξενούμενους στα πέναλτι με σκορ 2-4.

Στο κανονικό παιγνίδι των 90΄και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν ευκαιρίες για γκολ έπαιξαν προσεκτικά , αμυντικά και με αντεπιθέσεις.


Αν εξαιρέσουμε στο 80΄η καλύτερη ευκαιρία για την Ακαδημία μετά από κόρνερ του Γεωργίου Γ. αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα στον Δημαρά Π. που επιχειρεί δυνατό σουτ πλαγίως της μικρής περιοχής αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα γυρνάει στον Διαμαντόπουλο Χ. που κάνει και αυτός δυνατό σουτ αλλά και αυτό το αποκρούει ο τερματοφύλακας.
Η συνέχεια στην παράταση είχαμε:

Στο 98΄ μια μακρινή μπαλιά από τον Διαμαντόπουλο Ν. στην μικρή περιοχή με πολύ τρέξιμο ο Δημαράς Π. δεν καταφέρνει να σκοράρει διώχνει την μπάλα ο τερματοφύλακας.

Στο 102΄μια μπαλιά στον Φονταλή Β. και δυνατό σουτ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 115΄ ο Γερετσιάν που κατεβαίνει μόνος του επιχειρεί ένα μακρινό δυνατό σουτ πάνω από το δοκάρι.

Στο 118΄ φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή που εκτελεί ο Διαμαντόπουλος Χ. πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η διάρκεια των 120΄ έληξε με σκορ 0-0 θα μπορούσε η Ακαδημία μετά το 80΄να πετύχει γκολ και να πάρει την νίκη απέναντι στον Αχελώο Αγγελοκάστρου που δεν έκανε καμιά καλή ευκαιρία στον αγώνα και έφθασαν στην διαδικασία των πέναλτι που μέτρησε η εμπειρία των πιο παλιών παικτών του Αγγελοκάστρου που έκανε το 2-4 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Πέναλτι:

Ακαδημία πέτυχαν (Διαμαντόπουλος Χ., Γεωργίου Γ.) έχασαν (Γερετσιάν Χ., Διαμαντόπουλος Ν.)

Αχελώος πέτυχαν (Αλεξάκης Β., Σαγάνας Γ., Μπουτιβάς Α.) έχασαν (Χόντος Π.)

Καλή η διαιτησία των Λιόνα Β., Σουζα Κ. και Βασιλόπουλου Π.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ/ΠΟΥΛΟΣ Θ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΦΟΥΝΤΑΣ ΑΛ., ΔΗΜΑΡΑΣ Π.(93΄ ΧΥΣΗ ΦΛ.,), ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ.(75΄ ΦΟΝΤΑΛΗΣ Β.,), ΖΩΓΡΑΦΟΣ Γ.(57΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Γ), ΝΕΜΠΟΤΑΚΗΣ Α., ΜΑΚΡΗΣ ΣΠ.(102΄ ΤΡΙΒΗΛΟΣ Δ).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΜΠΟΥΤΙΒΑΣ Μ., ΣΑΓΑΝΑΣ Γ., ΧΟΝΤΟΣ Π., ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΑΛΕΞΑΚΗΣ Β., ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ Ε., ΣΑΓΑΝΑΣ Μ-Π., ΘΩΔΗΣ Ε., ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ Γ., ΚΑΡΑΛΗΣ Σ-Π., ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ Κ., ΜΠΟΥΤΙΒΑΣ Α.

evinochori-kalidona.gr