Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλικό και βραβεύσεις στο Αγρίνιο μεταξύ των Παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου και της γυναικείας ομάδας του Μεσολόγγι 2008..


Την περασμένη Κυριακή στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Αγ.Κωνσταντίνου  αντιμετώπισαν την γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008 σε έναν αγώνα γιορτή καθώς δεν έλειψαν οι βραβεύσεις αλλα και τα πλούσια εδέσματα στο τέλος του αγώνα.

Πριν το παιχνίδι έγιναν και οι απαραίτητες βραβεύσεις από τους υπευθύνους της ομάδας των βετεράνων της ΑΕΚ Αγ.Κωνσταντίνου που βράβευσαν την γυναικεία ομάδα για την άνοδο της στην Α΄Εθνική, τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Γουλή για την συμβολή του στην ανοδο, την νεαρή τερματοφύλακα Αννα-Μαρία Παναγιωτοπούλου κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου Κώστα.
Επίσης βραβεύτηκαν η   βοηθός διαιτητή Χρύσα  Βασιλείου και  ο βετεράνος προπονητής Δήμος Χειμώνας. Αναμνηστικό  πρόσφερε και το Μεσολόγγι 2008 στην ομάδα των βετεράνων..

 Για την ιστορία  σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα των βετεράνων  κέρδισε, με σκορ 3-1.
Τα γκόλ του αγώνα ..
24΄με διαγώνιο σουτ του Κώστα Μουτεσίδη 1-0
62΄η Βάσια Βάτσικα με ωραίο σούτ ισοφάρισε σε 1-1
78΄ο Βαγγέλης Μαρνέζος με κοντινό σούτ κάνει το 2-1.
83΄ο Σπύρος Γιάκος με σούτ κάνει το τελικό 3-1
Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα δοκάρι , οι βετεράνοι με ωραία κεφαλιά του Κώστα Παναγιωτόπουλου στο 19΄και στο 85΄η 11χρονη Κούστα Σπ. με σούτ.
ΑΕΚ Αγ.Κωνσταντίνου...                                                                                                                Βαγγέλης Καραμανώλης
Κώστας Πάνου
Μπουτακογλου Γιώργος
Μίμης Κολυδας
Βαγγέλης Μακρυγιάννης
Βασίλης Βασιλόπουλος
Τάκης Τσάκαλος
Κώστας Μολωνης
Κώστας Παναγιωτόπουλος
Κώστας Μουτεσίδης
Σπύρος Γιακος
[αγωνίστηκαν ακόμη οι...]
Σωτήρης Βασιλείου
Βαγγέλης Μαρνεζος
Κώστας Μασαλής
Γιάννος Μαρνεζος
Γιάννης Αυγέρης
Κώστας Ασημάκης
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Παναγιωτοπούλου Αννα -Μαρία[46΄Νταβαντζή],Γρομητσάρη [72΄Παπαδημητρίου Φ.],Γιαννακά Β.[74΄Κούστα Ε.],Ρισβά Φ.[60΄Ασημάκη Σ.],Καπνίση Μ.[λ.τραυμ. 30΄Γατσουλιά Σ., 69΄Φουντούλη Μαρ.]Τζουμερκιώτη Ε.,Βάτσικα Β.[73΄Αυγέρη Κ.],Πρασσά Χ.[75΄Κούστα Σπ.],Λαζανά Γιαν.[56΄Αναγνωστοπούλου Μ.],Βέρρα Κ.[75΄Παπαδημητρίου Κ.],Μαρκουτσά Δ.
 Ευχαριστήρια επιστολή για την βράβευση και άψογη φιλοξενία προς την ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Αγ.Κωνσταντίνου εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008...
Αναλυτικά :
Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ομάδα των Παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου  , για την βράβευση της ομάδος μας και των Γιάννη Γουλή ,Αννα -Μαρία Παναγιωτοπούλου και την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της Διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και η ποδοσφαιρική ομάδα, στο γήπεδό στο μεταξύ μας φιλικό αγώνα. Η ευγενής άμιλλα και η άψογη  συμπεριφορά όλων των μελών της ομάδας δεν μπορεί παρά να μας δημιουργεί την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από  καρδιάς .
 Ανακοίνωση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Αγ.Κωνσταντίνου..
<<Ένα ξεχωριστό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου με την γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008. Να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια για την τιμή που μας έκαναν να ζήσουμε αυτη την εμπειρία. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτ/νιας Κύριο Καψάλη Παναγιώτη και το διαιτητικό τρίο Θεοφίλη Α. Βασιλείου Χ και Κοτρότσου που παραβρέθηκαν στον αγώνα.>>






























 Πολλές φορές βρέθηκαν αντίπαλοι ο πατέρας Κώστας Παναγιωτόπουλος και η κόρη του Αννα-Μαρία , που κέρδισε την άτυπη μονομαχία αφού παρά τις προσπάθειες του βετεράνου ποδοσφαιριστή για την επίτευξη γκόλ η Αννα-Μαρία είχε ΄΄κατεβάσει τα ρολά ΄΄....