Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λευκή φιλική ισοπαλία για ΑΕΜ και Φλόγα

Φιλική αναμέτρηση για ΑΕΜ και Φλόγα Παλαιομάνινας το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με τελικό σκορ 0-0.


Παιχνίδι κέντρου επί το πλείστον με τις δυο ομάδες όπως είναι λογικό τέτοια εποχή να μην μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα λόγω της σκληρής προετοιμασίας, με την ΑΕΜ να έχει δυο καλές στιγμές με τον Κοντοπάνο μια σε κάθε ημίχρονο στο 42΄και 55΄, και την Φλόγα να απειλή την εστία του Μπότα δυο φορές στο δεύτερο μέρος με ισάριθμες εκτέλεσης φάουλ του Μπρέσιακα στο 60΄ και του Κοτρότσου στο 86΄ με την μπάλα να προσκρούει στην συμβολή του οριζοντίου δοκαριού.

Άξια θαυμασμού και μόνο η υπερπροσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας της ΑΕΜ ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν έναν αξιοπρεπή αγωνιστικό χώρο στο βοηθητικό του ΔΑΚ Μεσολογγίου, μιας και το κυρίως γήπεδο για ακόμα μια χρονιά είναι εγκαταλειμμένο στην μοίρα του, και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του Μεσολογγίου.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ ώστε να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση παρά την αφόρητη ζέστη και την ήμερα του φιλικού, αγώνα Σάββατο απόγευμα και μέσα Αυγούστου.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

6΄  μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ, σουτ του Ξευγένη θα πέσει και θα αποκρούσει ο Μπότας.

25΄ σέντρα από δεξιά του Κοντοπάνου, κεφαλιά του Ντζιμάνη άουτ.

32΄ σκαφτό σουτ του Καββαλάρη  α.άουτ.

42΄ ωραία πάσα στον κενό χώρο του Ντζιμάνη με αποδέκτη τον Κοντοπάνο, αυτός θα προλάβει την έξοδο του Μπαλάφα, με το πλάσε του Κοντοπάνου να περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

55΄ όμορφος συνδυασμός Μπαλαούρα και Κοντοπάνου, του σουτ του τελευταίου θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Μπρέσιακα, ο Μπότας θα βρει όσο χρειάζεται την μπάλα ώστε αυτή να περάσει ξυστά από το κάθετο δοκάρι.

68΄ φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Μπαλάφα, σουτ του Καβαλλάρη Α.άουτ.

80΄ σουτ του Ντζιμάνη, θα πέσει και θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μπαλάφας.

86΄ φάουλ σε καλό σημείο λίγο έξω από την μεγάλη [περιοχή για την Φλόγα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοτρότσος με την μπάλα να προσκρούει στην συμβολή του οριζοντίου δοκαριού και να απομακρύνεται.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ. Γκιάφης, Λιαλιαμπής και η κα Μαρκουτσά.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Μπότας, Μπαλαούρας, Κάκκος Μ., Δενδρινός, Λίτσος, Κάκκος Γ., Χαλαζιάς, Ντζιμάνης, Κοντοπάνος, Πατσουράκης, Καβαλλάρης  Αθ..

Αγωνίστηκαν και οι: Βασιλείου Κ. (62΄), Καβαλλάρης Δ. (75΄), Βασιλείου Γ. (80΄), Ρήγας (83΄).

Φλόγα Παλαιομάνινας: ( Γιώργος Γιάκος) Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Σαλμάς, Παναγιωτόπουλος Π., Νούλας Β., Ψηφής, Τσοπανάς, Νούλας Σ., Μπρέσιακας, Βασιλογιάννης, Ξευγένης.

Αγωνίστηκαν και οι: Σπυριλιώτης (46΄), Κοτρότσος (45΄), Παναγιωτόπουλος Κ. (62΄), Αυφαντής Λ. (62΄), Κουσκούνης (62΄), Ζώγας (62΄), Μηκας (62΄), Βρέττας (62΄), Φυτόπουλος (62΄).

aitosports.gr