Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επεισόδια και... ξύλο μεταξύ των γονέων στο Πανελλήνιο Κορασίδων! (vd)

Θλιβερές εικόνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων! Μετά το φινάλε του τελικού ανάμεσα σε Φάρο και Παναθηναϊκό γονείς των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και οι παίκτριες έκλαιγαν στα κάγκελα παρακαλώντας τους να σταματήσουν!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα από το Κερατσίνι βρέθηκε μπροστά μέχρι και με +9 πόντους, αλλά το παιχνίδι γύρισε, με τον Φάρο να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές, αλλά την κατάσταση να μην ξεφεύγει. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, που βρήκε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, κάποιος από τον Φάρο πήδηξε τα κάγκελα και χτύπησε στην πλάτη τον διαιτητή Σταματόπουλο.

Το επεισόδιο φάνηκε να λήγει εκεί, με τις διαμαρτυρίες να συνεχίζονται μέχρι την απονομή. Όταν βγήκαν ξανά στο παρκέ οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, φορώντας τα αναμνηστικά μπλουζάκια τους η κατάσταση ξέφυγε! 

Οι λογομαχίες μεταξύ των γονέων έδωσαν τη θέση τους σε άγριους καυγάδες με μπουνιές και κλωτσιές. Οι γονείς των παικτριών του Φάρου ήρθαν στα χέρια με εκείνους των αθλητριών του Παναθηναϊκού, το περιστατικό κράτησε 6-7 λεπτά και τα κορίτσια έκλαιγαν στα κάγκελα, ζητώντας τους να σταματήσουν. Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και ύστερα από πολλές μπουνιές και αίματα στις εξέδρες, τα πνεύματα ηρέμησαν και το επεισόδιο έληξε.

Το θλιβερό περιστατικό σημάδεψε τη διοργάνωση και άφησε... πικρή γεύση στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Δείτε το βίντεο:

www.sdna.gr- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/item/70503-epeisodia-kai-ksylo-metaksy-ton-goneon-sto-panellinio-korasidon-vd.html