Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θα προκαλέσει πάταγο αυτή η μεταγραφή εφόσον πραγματοποιηθεί.

.
Ο λόγος για την δημοφιλή ομάδα της ΑΕΜ η δραστήρια διοίκηση  [που ηγείται ο πρόεδρος Μιχάλης Μπιλάλης] ,της οποίας βρίσκεται σε επαφή με δυνατό όνομα, με ποδοσφαιριστή μεγάλης εμβέλειας. Εφόσον "κάτσει" όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο αυτή η μεταγραφή, τότε θα προκληθεί πάταγος στον χώρο του ποδοσφαίρου  της Αιτωλοακαρνανίας.


Το σίγουρο είναι ότι ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά και οι παίκτες που έχει στο στόχαστρο η  ομάδα της ΑΕΜ είναι από αυτούς που λέμε από το πάνω ράφι. Για κάποιες συγκεκριμένες θέσεις «κλειδιά» και για ποδοσφαιριστές που όντως θα κάνουν την διαφορά, η διοίκηση είναι αποφασισμένη για την απόκτησή τους...

Παρόλα αυτά η διοίκηση της ΑΕΜ  τα στελέχη της οποίας διακρίνονται κυρίως για το ήθος τους κρατάνε χαμηλούς τόνους και σε καμία περίπτωση δεν ξεφεύγουν από τους στόχους τους.

Πρώτος στόχος για τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου  είναι να δημιουργηθεί μια αξιόλογη και ποιοτική ομάδα η οποία θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και την νέα αγωνιστική σαιζόν , παρουσιάζοντας εικόνα και ποδόσφαιρο που θα απολαμβάνει το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό της ομάδας.