Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διεθνής φιλική νίκη του Μεσολόγγι 2008 επι της Αγγλικής C&K Basildon Ladies FC με 2-1...

 Διεθνής φιλική νίκη του Μεσολόγγι 2008  επί της Αγγλικής ομάδας C&K Basildon Ladies FC σε αγώνα που έγινε την Κυριακή 18-6-2017 στην Ζάκυνθο...

 Το Μεσολόγγι 2008  έδειξε και στο φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Τσιλιβί , πως μέρα με την ημέρα βελτιώνεται, γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, με τις παίκτριες του να βγάζουν θέληση, δύναμη και πάθος απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, με πολύ μεγάλες παραστάσεις σε ενα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα..
Ο φιλικός αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για το Μεσολόγγι 2008...
 Στο 1΄ μετά απο ωραία ασίστ της 13χρονης Βάτσικα η Ρούλα Πούλιου βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το σούτ που επιχείρησε απέκρουσε αμυντικός σε κόρνερ.
Στο 3΄σε μακρινή μπαλιά της Καπνίση η Πούλιου Ρ. ξεφεύγει απο το αμυντικό δίδυμο της Αγγλικής ομάδας και με σούτ κάνει το 1-0..
Στο 13΄με ωραία ατομική ενέργεια η Πούλιου Ρ. σουτάρει αποκρούει αμυντικός με το χέρι αλλά ο διαιτητής δείχνει παίζετε θεωρώντας «ακούσιο»..
Στο 18΄η Ρ.Πούλιου πρωταγωνιστεί και πάλι και ανατρέπεται απο την αντίπαλο τερματοφύλακα ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτυ που εκτελεί η Καπνίση Μ. και κάνει το 2-0.
Στο 50΄η Βάτσικα με ωραίο τρόπο ΄΄αδειάζει΄΄ δύο αντίπαλες παίκτριες αλλά νικήθηκε απο την αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 52΄το Μεσολόγγι 2008 έμεινε με 10 παίκτριες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα η αρχηγός της ομάδας Πρασσά Χρ.
Η Αγγλική ομάδα εκμεταλλευόμενη το γεγονός αυτό, την κούραση των παικτριών , πίεσε και προσπάθησε να απειλήσει την εστία της σταθερής Νατάσας Νταβαντζή, που με την καταπληκτική αμυντική τετράδα των Γρομητσάρη-Νικοπούλου-Καπνίση-Λίπο που ήταν σε καλή ημέρα δεν κινδύνευσε παρά την υπεροχή της Αγγλικής ομάδας.Το Μεσολόγγι 2008 παίζοντας με αντεπιθέσεις βρέθηκε δύο-τρείς φορές σε θέση βολής με τις Ρ.Πούλιου-Ευθυμίου Ν. και την Γατσουλιά Σ. για να πετύχουν και τρίτο γκόλ.Η Αγγλική ομάδα σε μιά ανύποπτη φάση με σούτ και ασθενή απόκρουση της Νταβαντζή μείωσε στο 78΄ σε 2-1 που ήταν το τελικό σκόρ.
Ετσι μια χρονια κλεινει απολυτως επιτυχημενα!!! για το Μεσολόγγι 2008..
Ο Αντώνης Πυλαρινός διεύθυνε τον φιλικό αγώνα...
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...                   Νταβαντζή,Γρομητσάρη,Λίπο,Καπνίση,Νικοπούλου,Ευθυμίου,Βάτσικα,Πρασσά,Πούλιου Ρ.,Μαρκουτσά Δ.,Γιαννακά[αγωνίστηκαν ακόμη οι: Γατσουλιά Σ.,Πούλιου Μ.,Φουντούλη,Παπαδημητρίου Κ.,Παπαδημητρίου Φ.,Αβασκαντήρα Μ.]

 Η Αγγλική ομάδα αγωνίζεται στην    FA Women's Premier League  , στην δεύτερη εν τάξη κατηγορία, και προέρχεται απο μιά μεγάλη σχολή του γυναικείου πρωταθλήματος και κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 τερμάτισε στην 6η θέση!!!!!

League Table



Οι δύο προπονητές των ομάδων Staff Appointed [C & K Basildon Ladies]- Γιάννης Γουλής [Μεσολόγγι 2008]
 Ο Γιάννης Γουλής [Μεσολόγγι 2008], με τον βετεράνο τερματοφύλακα του Απόλλων Αθηνών Βασίλη Βλασόπουλο , που για μία ακόμη φορά βρέθηκε κοντά στην Μεσολογγίτικη ομάδα....

Γιάννης Γουλής [Μεσολόγγι 2008]-Ανδρέας Γκούσκος [Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου]

 Σπύρος Φιορεντίνος [Απόλλων Ζακύνθου]-Γιάννης Γουλής [Μεσολόγγι 2008]
 Γιάννης Γουλής [Μεσολόγγι 2008] , με τον διαιτητή του φιλικού αγώνα Αντώνη Πυλαρινό..






















.