Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με… άρωμα Αιτωλοακαρνανίας ο ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου γυναικείου ποδοσφαίρου μεταξύ Προοδευτικής Περάματος και Φείδων Αργους..


Την Κυριακή 28 Μαίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ της Προοδευτικής Περάματος [πάνω φωτογραφία] και Φείδων Αργους [κάτω φωτογραφία] στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδωρος Πασσιόπουλος ΄΄ στο Μεσολόγγι..

«Άρωμα» Αιτωλοακαρνανίας έχει ο συγκεκριμένος αγώνας αφού εκτος του Ενωσιακού γηπέδου, στην ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίζονται  η Κατερίνα Γρίβα απο την Σκουτερά και η Μαρία Ράπτη απο την Κονοπίνα Και η ομάδα τους Αργους έχει παίκτριες απο τον Νομό μας και αναφερόμαστε στις αδελφές Ειρήνη και Μαρία Νεφρού απο το Λουτρό.
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε  την διαιτητική τριάδα του Κυριακάτικου αγώνα. Ο Μιχάλης Ματσούκας θα είναι ο διαιτητής του αγώνα με βοηθούς τους Λυσσάρη Κων/νο και Βαλλιάνο Θωμα της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
Ωρα έναρξης του αγώνα 4.30 μ.μ. ενω ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας μεταξύ του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και της ομάδας  Τρίκαλα 2011.

                                                            ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ
                               Οι αδελφές Μαρία και Ειρήνη Νεφρού απο το Λουτρό..του Φείδων Αργους.
                    Η Μαρία Ράπτη και η Κατερίνα Γρίβα της Προοδευτικής Περάματος
                          Ο  Ευβοιώτης Διαιτητής του αγώνα Μιχάλης Ματσούκας της ΕΠΣΑ