Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η άμυνα το συστατικό της επιτυχίας της Φλόγας που ''πάτησε ΄΄ κορυφή...



 Η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 1 - 0 τον Παναμβρακικό Μπούκας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας των play - off ισοβαθμώντας στους 7 βαθμούς με την ομάδα της Μπούκας.
Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου με γρανιτένια άμυνα (δεν έχει δεχτεί γκολ στους 3 αγώνες των μπαράζ) και "χρυσό" σκόρερ το Νταλαπέρα πήρε την πολύτιμη νίκη απέναντι στον Παναμβρακικό που έχασε μεγάλες ευκαιρίες και διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Θανάση Καβαλλάρη στο 81ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με το Σπύρο Κοκώνη να νικιέται από τον Κατερινόπουλο στο 4ο και στο 5ο λεπτό. Στο 6ο λεπτό η Φλόγα κέρδισε κόρνερ και ο Νίκος Νταλαπέρας με απευθείας εκτέλεση αιφνιδίασε το Ρόκκο που δεν κατάφερε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και έγινε το 1 - 0. Ο Παναμβρακικός μετά το 25ο λεπτό βρήκε διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, όμως σε τέσσερις περιπτώσεις με κλασικότερη αυτή του 39ου λεπτού οι παίκτες του δε σημάδεψαν σωστά.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τη Φλόγα με το Ρόκκο να διώχνει σε κόρνερ τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Νταλαπέρα. Στο 55΄ το σουτ του Θανάση Καβαλλάρη έφυγε ελάχιστα άουτ και στη συνέχεια η Φλόγα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία δεν επέτρεψε μέχρι το 80΄ τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν. Στο 81΄ μετά το φάουλ του Δράκου ο Θανάσης Καβαλλάρης με κεφαλιά σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ πάνω στο Ντζιμάνη. Οι άνθρωποι του Παναμβρακικού αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση και διαμαρτυρήθηκαν καθώς θεωρούν ότι στη φάση δεν υπήρξε παράβαση. Στο 87΄ ο Ρόκκος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Καντάνη, ενώ στο 91΄ ο Κατερινόπουλος κράτησε τη νίκη για την ομάδα του διώχνοντας εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία την κεφαλιά του Θανάση Καβαλλάρη.

Το φιλμ του αγώνα.

4΄ Σέντρα του Δράκου από δεξιά σουτ του Σπύρου Κοκώνη έδιωξε στη δεξιά του γωνία ο Κατερινόπουλος.
5΄ Σέντρα του Τζουλιάνο από δεξιά κοντινή κεφαλιά του Σπύρου Κοκώνη έδιωξε με το πόδι ο Κατερινόπουλος.
6΄ Γκολ. Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νταλαπέρα από αριστερά ο Ρόκκος αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας που περνάει τη γραμμή και γίνεται το 1 - 0.
27΄ Σουτ του Σπύρου Κοκώνη η μπάλα έφυγε άουτ.
28΄ Ο Τζουλιάνο από καλή θέση πιεζόμενος σούταρε άουτ.
37΄ Φάουλ του Δράκου από δεξιά κεφαλιά του Βαγγέλη Κοκώνη πάνω από το δοκάρι.
39΄ Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Φλόγας η μπάλα καταλήγει στο Σπύρο Κοκώνη που από κοντά σούταρε πάνω από το δοκάρι.
47΄ Φάουλ του Νταλαπέρα έδιωξε σε κόρνερ ο Ρόκκος.
55΄ Σουτ του Θανάση Καβαλλάρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
81΄ Φάουλ του Δράκου ο Θανάσης Καβαλλάρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδεικνύεται επιθετικό φάουλ του σκόρερ πάνω στο Δημήτρη Ντζιμάνη.
87΄ Μακρινό σουτ του Καντάνη έδιωξε εντυπωσιακά ο Ρόκκος.
88΄ Κεφαλιά του Κακούρη απέκρουσε εύκολα ο Ρόκκος.
91΄ Κόρνερ του Δράκου κεφαλιά του Θανάση Καβαλλάρη έδιωξε εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία ο Κατερινόπουλος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Νούλας Σ. (62΄ Καντάνης), Στριμένος, Λίτσος, Ψηφής, Σαμψώνας (75΄ Κακούρης), Ντζιμάνης, Πιστιόλης (84΄ Γκουτσέλης), Νάκος, Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Ρόκκος, Μπαλάφας (70΄ Βασιλάρης), Μακρής, Κοκώνης Ε., Κάκκος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Δράκος, Κοκώνης Σ. (62΄ Τσιούνης Π.), Καβαλλάρης Α., Τζουλιάνο Μούτσα (89΄ Λαγοπάτης).

olatagoal.gr









φωτογραφιες...e-maistros.gr