Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Ειρήνη Νεφρού έστειλε τον Φείδωνα στον τελικό!

 Πρόκριση στην παράταση για τον Φείδων Αργους  επι της Προοδευτικής Περάματος και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στον τελικό απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ που πέρασε το εμπόδιο των Τρικάλων με 5-0.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο  ΄΄ Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ και το παρακολούθησαν περίπου 300 θεατές και από τις δύο ομάδες  , ωστόσο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας .

Κάτι οι άσχημες καιρικές συνθήκες , που δεν επέτρεψε  τις ομάδες να παιξουν  ποδόσφαιρο , κάτι   ο ..σκοπός της πρόκρισης δεν βοήθησαν να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων και από τις δύο ομάδες . Μέτριο παιχνίδι  με πολύ λίγες φάσεις  και δυνατές μονομαχίες στο φινάλε .
Στο πρώτο ημιχρονο που στο μεγαλύτερο  διάστημα του , ιδιαίτερα  στα πρώτα τρίαντα πλεπτά , το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες  φάση  δεν είχαμε με εξαίρεση την ευκαιρία του 33΄όταν η Ράπτη μετά απο ωραία ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι απο την Γιαννακούλη πού βγήκε νικήτρια στο τετ-α-τετ αφού απέκρουσε με τα πόδια το σούτ της Ξηρομερίτισσας [απο Κονοπίνα] παίκτριας.                                                                                                                             Στο 60΄η Λουκά απο ευνοική θέση θα νικηθεί απο την Συμεωνίδη.
Στο 85΄μετά απο γύρισμα της Ράπτη η Τσιούρη καθυστερεί και χάνει καλή ευκαρία για την Προοδευτική.
Στην παράταση η κούραση των παίκτριων έδειχνε ότι ο αγώνας θα οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι αλλά όλοι και όλες ....λογάριαζαν χωρίς την ξενοδόχο...που ήταν η κορυφαία της ομάδας της και αυτή ήταν η Ειρήνη Νεφρού [απο το Λουτρό και κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Π.και άλλων ομάδων Κώστα ]που στο 114 σε κόρνερ της Λουκά  πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0.
Στο 120΄η Πελεκούδα με ωραία προσπάθεια βγαίνει απέναντι απο την Γιαννακούλη που και πάλι κρατά ανέπαφη την εστία της.
Απο τον Φείδωνα διακρίθηκαν .... Νεφρού Ειρήνη[κορυφαία του γηπέδου],Λέκκα,Καραγιάννη και η σταθερή Γιαννακούλη, ενω άξια συγχαρητηρίων η Κιάμμου που αγωνίστηκε αν και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας της...
Απο την Προοδευτική διακρίθηκαν ..Νικοπούλου,Πελεκούδα, Μήτα ,Λέντη και η Ράπτη, ενω αισθητή ήταν η απουσία λόγω καρτών της Παπαδημητρίου Κατ.
Αριστη η διαιτησία του Ματσούκα και αδικαιολόγητες οι διαμαρτυρίες μερίδας φιλάθλων, ενω καλοί ήταν και οι βοηθοί του Λυσσάρης,Βαλλιάνος [ΕΠΣ Αιτ/νίας]

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ...Γιαννακούλη,Λέκκα,Κατσικάρη,Καββαθά,Xhihani,Νεφρού Μ.[60΄Κιάμμου],Λουκά,Νεφρού Ειρ.,Κούγια [119΄Συμεωνίδη],Καραγιάννη,Μαρίνη[120+2΄Οικονόμου]

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..Συμεωνίδη,Πελεκούδα,Σαμουηλίδου[115΄Αρσένη],Λέντη ,Νικοπούλου Γ.,Ντόκου,Σκούρου,Γρίβα[77΄Τσιουρή],Ράπτη,Μήτα[115΄Υφαντή],Τσέλιου