Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου/ Κορυφαία στιγμή για το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας η άνοδος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008»

.
Επ’ ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της μεγαλειώδους ανόδου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Μεσολόγγι 2008» στην Α’ Εθνική, η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου επιθυμεί να εκφράσει τα εγκάρδια συγχαρητήριά της σε όλους όσοι συντέλεσαν στο σημαντικό αυτό επίτευγμα.

Πρόκειται για μια σπουδαία κατάκτηση καθώς και κορυφαία στιγμή για το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, που αν μη τι άλλο γεννά αισθήματα υπερηφάνειας και χαρίζει συγκίνηση στους απανταχού Μεσολογγίτες.

Διακρίσεις σαν κι αυτήν τιμούν τόσο την ίδια την ομάδα, όσο και ολόκληρο τον Δήμο μας, αφού δίνουν προστιθέμενη αξία στον τοπικό αθλητισμό. Ας μην παραλείψουμε δε το γεγονός ότι η μεγάλη αυτή επιτυχία του «Μεσολόγγι 2008» ανεβάζει το επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη μας, καταρρίπτοντας ταυτόχρονα τα στερεότυπα που θέλουν το συγκεκριμένο άθλημα να είναι αποκλειστικά αντρική υπόθεση.

Αναγνωρίζουμε ότι το σημαντικό αυτό επίτευγμα αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητριών, του προπονητή, κ. Γιάννη Γουλή και της Διοίκησης της ομάδας και έρχεται ως επισφράγιση της σκληρής και συλλογικής προσπάθειας που έχουν επιδείξει επί σειρά ετών, ενώ αποδεικνύει περίτρανα ότι η δουλειά, το πείσμα και η επιμονή είναι καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας.

Εκτός των προαναφερθέντων, συγχαρητήρια ανήκουν τόσο στους φιλάθλους της ομάδας, όσο και σε εκείνους που υπήρξαν αρωγοί στην πολυετή προσπάθειά της. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, που εν μέσω των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε, στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, ενισχύοντάς την και αναγνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι μιας κοινωνίας.
.
Ενδεικτικά, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον κ. Χρήστο Τσαντόπουλο, μέλος του Συλλόγου μας και από την πρώτη στιγμή χορηγός του «Μεσολόγγι 2008», για την έμπρακτη και πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα.

Ευελπιστούμε η πορεία για το Μεσολόγγι και τον αθλητισμό του να είναι συνεχής και ανοδική, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι αθλήτριες της ομάδας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα τους, προκειμένου να κατακτήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο τη θέση που του αξίζει.

Ευχόμαστε ολόψυχα την ευόδωση και των υπόλοιπων στόχων της ομάδας.



Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ