Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Σκληρό καρύδι» ο Αίολος Αστακού απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή....

 Σε ένα… καυτό Ιβανώφειο, ο Ηρακλής κέρδισε τον Αίολο Αστακού (68-66), σε έναν ακόμα αγώνα-θρίλερ που κρίθηκε στην τελευταία φάση και κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του την άνοδο στην Α1, δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.




Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ηρακλή να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα μικρό προβάδισμα (41-38). Στην τρίτη περίοδο οι «κυανόλευκοι» ξέφυγαν στο σκορ από νωρίς και κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή κατάφεραν να πάρουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τον «κυανόλευκο» λαό που δε σταμάτησε λεπτό να στηρίζει τους παίκτες του Ηρακλή.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές: Δεσλής-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Παπαγεωργίου)

Δεκάλεπτα: 24-21, 41-38, 54-45, 68-66.

Ηρακλής (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 6, Γιαννακίδης 6 (2), Τότσιος 6, Ονάσογλου, Δέσπος, Χρυσόπουλος 5 (1), Γκαγκαλούδης 8, Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 7, Χείλαρης 3 (1), Καλαϊτζίδης.

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 5 (1), Θεοδωράκος 2, Κουμπούρας 3, Παπαδιονυσίου 3 (1), Κατσαρές 3 (1), Γκατζιάς, Κακλαμάνος 3 (1), Κιτσούλης 8, Κασαμπαλής, Χαρισμίδης 2, Λυμπάρης 5 (1), Γκιζόγιαννης 4 (1).

bluearena.gr