Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Β΄Εθνική Γυν.Ποδοσφαίρου : Ντέρμπι κορυφής στο Μεσολόγγι

Σούπερ παιχνίδι αναμένεται να γίνει την Κυριακή [5/3] στις 3.00 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεοδ. Πασσιόπουλος ΄΄ με το Μεσολόγγι 2008  να "υποδέχεται" τον πρωτοπόρο Φείδωνα Αργους.

Και οι δύο ομάδες από την αρχή της φετινής περιόδου έχουν μια  σταθερή πορεία, με την ομάδα του Αργους να εκμεταλλεύεται κάποιες ισοπαλίες της Μεσολογγίτικης ομάδας και αυτή την στιγμή να βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα..Την Κυριακή όμως το Μεσολόγγι 2008 θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες των παικτριών της ομάδας του Αργους.
Απο το Μεσολόγγι 2008 θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σωτηρίου Νεκτ. και Κάππα Ε. ,ενω αμφίβολες είναι αν θα αγωνιστούν οι Ευθυμίου Ν. ,Καπνίση Μ.,Γατσούλια Σ. που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.


Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε Διαιτητές του Κυριακάτικου αγώνα τους Ανδρεόπουλο Μιλτ.[διακρίνεται στην φωτογραφια σε αγώνα Μικτών με την βοηθό Ζ.Κουτρογιάννου]με βοηθούς τις : Ζάφη Κουτρόγιαννου και Λαμπρινή Προβια της ΕΠΣ Φωκίδας