Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στην Εθνική κορασίδων η Ρούλα Πούλιου του Μεσολόγγι 2008.!!!!!

 Μεταξύ των κοριτσιών που κλήθηκαν  απο τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Πριόνα  για την Γαλλία όπου θα διεξαχθεί η Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 είναι η επιθετικός του Μεσολόγγι 2008 Ρούλα Πούλιου..

Τις «εκλεκτές» που θα παλέψουν στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 γνωστοποίησε την Πέμπτη (16/3) ο Αντώνης Πριόνας.[φωτογραφια]
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Γαλλία 24-29 Μαρτίου, με την Εθνική Κορασίδων να έχει κληρωθεί στον 5ο προκριματικό όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, το Βέλγιο (24/3), την Ρωσία (26/3) και την Γαλλία (29/3).
Στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τσεχία 2-14 Μαΐου, θα προκριθούν οι επικεφαλής των έξι προκριματικών ομίλων και η καλύτερη δεύτερη βάσει αποτελεσμάτων με την πρώτη και την τρίτη ομάδα των γκρουπ.
Αναλυτικά η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Ζωή Νάση (ΑΕ Λάρισα), Παναγιώτα Χατζηχαριστού (Πανσερραϊκή)

Αμυντικοί: Μαρία Κατιρτσίδου (Αμαζόνες Δράμας) , Μαρία Πατερνά (ΑΣ ΠΑΟΚ), Ελπίδα Μπριασούλη (Αγία Παρασκευή), Ουρανία Καραμήτρου (Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας), Ζωή Χριστοδούλου (Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας), Θεοδώρα Σωμάδη (Αμαζόνες Δράμας)

Μέσοι: Μαρία Παλαμά (Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας), Κωνσταντίνα Στράντζαλη (ΑΣ ΠΑΟΚ), Ιφιγένεια Γεωργαντζή (Άρης), Ελένη Τσιακλίδου (Άρης), Βασιλική Μπαντή (Αμαζόνες Δράμας), Ειρήνη Γατούδη (Ατρόμητος), Ευαγγελία Καλδή (Ατρόμητος)

Επιθετικοί: Ειρήνη Δέσποινα Δρακωνάκη (ΓΣ Εργοτέλης), Αλεξάνδρα Γιαμαλή (Αμαζόνες Δράμας), Γρηγορία Πούλιου (Μεσολόγγι 2008)

.a-sports.gr