Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήττα 1-2 και αποκλεισμός από το Κύπελλο για το Μεσολόγγι 2008..

 Την ήττα γνώρισε στο κύπελλο Ελλάδος Γυναικείου Ποδοσφαίρου  το Μεσολόγγι 2008 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Ηττήθηκε από την Προοδευτική Περάματος  με 1-2 στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ μετά  από ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Πλήρωσε και μάλιστα ακριβά τα λάθη του το Μεσολόγγι 2008.
Και, όταν παίζεις με μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως η Προοδευτική Περάματος με παίκτριες έμπειρες και δυνατές  που τα εκμεταλεύτηκε και προκρίθηκε στος δεκαέξι του Κυπέλλου..Στον αντιποδα το Μεσολόγγι 2008  δεν παρουσιασε το καλο προσωπο των τελευταιων αγωνιστικων καθως πολλα βασικα ατου του βρεθηκαν σε πολυ κακη μερα, ενώ και οι σημαντικές απουσίες των Πούλιου Ρ.[με την Εθνική στην Γαλλία],Σωτηρίου[τραυμ.],Κάππα [τραυμ.] έπαιξαν ρόλο  ενω στην διάρκεια του αγώνα  αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού και οι Αυγέρη και η Ευθυμίου..Γενικά η Μεσολογγίτικη ομάδα  βρέθηκε σε κακή μέρα, με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό παιγνίδι.

Τα τρία γκόλ του αγώνα:
7΄η Αυγέρη κερδίζοντας την κόντρα απο την Γιαννούλα με πλασέ κάνει το 1-0.
40΄ η Ραπτη μετά απο ασίστ της Γρίβα εκμεταλευόμενη την αμυντική ολιγωρία της αμυντικής γραμμής προλαβαίνει την Νταβαντζή και κάνει το 1-1.
48΄νεο λάθος στην άμυνα του Μεσολόγγι 2008 και η Ραπτη βγάζει πάσα στην επερχόμενη Γρίβα που κερδίζει την κόντρα και κάνει το 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δύο σκόρερς της Γιαννιώτικης ομάδας είναι απο την Αιτωλοακαρνανία η Ράπτη απο την Κονοπίνα και η Γρίβα απο την Σκουτερά, ενώ είχε αγωνιστεί πρίν δύο χρόνια στο Μεσολόγγι 2008..
Το Μεσολόγγι 2008 βρέθηκε σε "κακή μέρα", σε ένα  καθοριστικό παιχνίδι της φετινής  του πορείας,και διασώθηκαν οι Μαρκουτσά Δ.,Γρομητσάρη Μ.,Βάτσικα Β., ενω δραστήρια ήταν και η σκόρερ Αυγέρη  στο α΄ημίχρ. αφού  αποχώρησε τραυματισμένη  στην συνέχεια..
Απο την Προοδευτική Περάματος η Πελεκούδα  πού ήταν η κορυφαία του αγώνα [μέχρι πρίν λίγο καιρό αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ],διακρίθηκαν ακόμη οι Νικοπούλου,Ράπτη,Παπαδημητρίου..
Δεν πέρασε απαρατήρητο το διαιτητικό τρίο των Ανδρεόπουλου Μ.-Κουτρογιάννου Ζ.-Βαρσακάνος [ΕΠΣ Φωκίδας], αφού δεν απέφυγαν τα λάθη .
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Νταβαντζή,Γρομητσάρη,Ευθυμίου [λ.τραυμ. 53΄Ρισβά],Μόκκα Μ.,Γεωργαρά Α.,Πρασσά Χ.,Βάτσικα Β.,Γιαννακά Β.[77΄Λιπο Σαβ.],Αυγέρη [λ.τραυμ. 46΄Γατσουλια Σ.],Μαρκουτσά Δ.,Καπνίση Μ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...Υφαντή,Γιαννούλα,Πελεκούδα,Λέντη [λ.τραυμ.67΄Γκαβαλουδη],Νικοπούλου, Παπαδημητρίου Κ.,Γρίβα [55΄Τσέλιου],Σκούρου,Ράπτη [81΄Τσιούρη],Μήτα,Ντόκου


 Οι φιλοξενούμενες πήραν πολλές προσωπικές μονομαχίες αφού υπερτερούσαν σε σωματοδομή αλλά οι μικρές παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 κερδίζουν πολλες εμπειρίες για το μέλλον...
























                           Πάντα κοντά στην  Μεσολογγίτικη ομάδα ο Χρ. Χασιώτης

 Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Γιαννιώτη φίλαθλο Σωκράτη Νικόπουλου ,αφού απο την μία πλευρά ήταν η ομάδα της πατρίδας του η Προοδευτική , και απο την άλλη η ομάδα απο την πόλη που πέρασε τα μαθητικά του χρόνια......Πάντως η πλάστιγγα έγερνε προς την πλευρά της Γιαννιώτικης ομάδας!!!!!