Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ ο Γραμμένος,με αναπληρωτή εκπρόσωπο τον Τάκη Παπαχρήστο...

Με 147 ψήφους, εκλέχθηκε εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ ο Γραμμένος, οκτώ τα άκυρα και οχτώ τα «λευκά». Αλλάζει το σκηνικό στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.



Σε... περίπατο εξελίχθηκε για τον Βαγγέλη Γραμμένο η ψηφοφορία για την ανάδειξη του εκπροσώπου της ΕΠΟ στην ΕΟΕ, καθώς συγκέντρωσε πολύ περισσότερες ψήφους από το 50% που έπρεπε να ξεπεράσει. Συγκεκριμένα, σε σύνολο 163 ψήφων, έλαβε τις 147, ενώ υπήρξαν και 8 άκυρα και 8 λευκά. Παράλληλα, 106 ψήφους συγκέντρωσε ο κ. Παπαχρήστος, με 28 λευκές και 29 άκυρες για την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου.

Η εύκολη επικράτηση του Βαγγέλη Γραμμένου προδιαγράφει και το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ, όποτε γίνουν αυτές, δείχνοντας ότι η προηγούμενη διοίκηση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πλέον δεν έχει κανένα έρεισμα στις τοπικες Ενώσεις. Ηδη οι περισσότερες από αυτές έχουν ζητήσει οι εκλογές να διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάιο, όταν θα λήγει η θητεία της Επιτροπής Εξομάλυνσης.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, εξελέγη σήμερα, Δευτέρα 19-12-2016, τακτικός εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ολυμπιακό κύκλο 2017-2020. Αναπληρωματικός εκπρόσωπος εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ψήφισαν 163 εκπρόσωποι από τις Ενώσεις - Μέλη της Ομοσπονδίας. Ο κ. Γραμμένος έλαβε 147 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 8 λευκά και 8 άκυρα ψηφοδέλτια. Ο κ. Παπαχρήστος έλαβε 106 ψήφους ενώ βρέθηκαν 28 λευκά και 29 άκυρα ψηφοδέλτια. Η διαδικασία διεξήχθη παρουσία του επιτετραμένου της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη, αλλά και του διευθυντή Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς.



Πηγή: gazzetta.gr