Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η ΑΕΜ κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 την ομάδα του Ν.Θέρμιου Απόλλων..

Νίκη με το φτωχό 1-0, με βάση την εικόνα του αγώνα για την ΑΕΜ επί του Νέου Θέρμιου Απόλλων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώθηκε και ο πρώτος γύρος για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.


Καλύτερη καθ όλοι την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε να προηγηθεί στο 34΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαρκάδα, μετά από χέρι του Μυλωνά μέσα στην περιοχή σε ένα ανούσιο και χωρίς πολλές φάσεις πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα έχουν τον έλεγχο της μπάλας, με του φιλοξενούμενους να είναι κλεισμένοι στο μισό γήπεδο και να προσπαθούν με γρήγορες αντεπιθέσεις με κύριους εκφραστές από τα πλάγια τους Καρβελά και Βαλμά αλλά και τον Κράνη να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα καρέ του Ζέρβα χωρίς όμως επιτυχία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο τερματοφύλακας του Νέου Θέρμιου Απόλλων Κούντρας, που με εκπληκτικές αποκρούσεις στο δεύτερο μέρος κατάφερε να κατεβάσει στην κυριολεξία ρολά στην εστία των φιλοξενούμενων.

Για ακόμα ένα παιχνίδι λιγοστός ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι, ενδεχομένως να οφείλετε και στο τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016  δεν τέλειωσαν για την ΑΕΜ, καθώς την προσέχη Τετάρτη και ώρα 14:30 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου υποδέχεται για την προημιτελική φάση του κυπέλλου σε αγώνα νοκ άουτ  την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Το φιλμ του αγώνα:

33΄εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα στην περιοχή, λάθος κοντρόλ από τον Μυλωνά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να προσκρούει στο χέρι του και τον κ. Λιόνα να υποδεικνύει το πέναλτι.

34΄ΓΚΟΟΛ, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζαρκάδας και θα ανοίξει το σκορ για την ΑΕΜ 1-0.

38΄νέο σου του Ζαρκάδα θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Κούντρας.

40΄εκτέλεση κόρνερ για τον Νέο Θέρμιο με τον Κράνη, κεφαλιά του Καλοκαίρη, θα απομακρύνει σωτήρια ο Δημήτρης Ζέρβας.

52΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, κλέψιμο της μπάλα του Ζαχαράκη στην περιοχή και πλάγια, θα βρει τον Πασπαλιάρη στην καρδία της περιοχής, πλασέ του τελευταίου με τον Κούντρα να εκτινάζετε και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

75΄διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Γαβρίνας θα κάνει το σουτ με τον Κούντρα με μια ακόμα εκπληκτική απόκρουση εξ επαφής να λέει όχι.

76΄σέντρα του Μιχαλόπουλου, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γαβρίνα, με υπερένταση ο Κούντραςθα διώξει σε κόρνερ.

77΄σέντρα στην περιοχή του Ζαρκάδα, κεφαλιά ψαράκι του Γαβρίνα άουτ.

79΄σουτ μέσα από την περιοχή του Γαβρίνα άουτ.

86΄ακόμα μια σέντρα του Ζαρκάδα με αποδέκτη τον Γαβρίνα που θα κάνει το πλασέ, με τον Κούντρα να αποκρούει την μπάλα.

87΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Κράνη, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δημήτρη Ζέρβα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Βασιλόπουλος και Σούζας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (90΄Μπαραμπαρούσης), Ζαχαράκης, Γαβρίνας (87΄Βρέττας), Ζαρκάδας, Βασιλάρης (82΄Ζέρβας Ν.)

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: (Γιώργος Γιάκος) Κούντρας, Πανταζής (57΄Κρανιάς), Στεργίου , Ράπτης, Κοκκοτός (78΄Μπαρδάκης), Κώης, Βαλμάς, Καλοκαίρης, Μυλωνάς (46΄Νικολόπουλος), Καρβελάς, Κράνης.
aitosports.gr