Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύο νίκες για τις Μικτές στην Κεφαλονιά...

 Για την 2η αγωνιστική του Ενωσιακού Πρωταθλήματος οι  Μικτές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας που μετέχουν στον 5ο Ομιλο αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Κεφαλονιάς - Ιθάκης και πέτυχαν δύο νίκες.

Η Μικτή Παίδων  κέρδισαν με 5-0 στο Ενωσιακό Γήπεδο των Φαρακλάτων.
Το παιχνίδι των Παίδων κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο τέταρτο του αγώνα, όπου η Μικτή μας πέτυχε  τρία γκολ. Δύο από τον Σαντρατζέμη στο 5′ και στο 11′ και ένα από τον Βλάχο (14′). Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο παιχνίδι στο 35′. Το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε στο 42′ ο Προδρομίτης ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 69′ ο Αθανασόπουλος.

ΕΠΣΚΙ: (Δ. Λιονάτος), Αλυσανδράτος, Πολυχρονάτος, Κουρκουμέλης, Καραντινός, Θεοτοκάτος, Προσαλέντης, Βιτωράτος, Καβαλλιεράτος, Γασπαρής, Ζαχαράτος, Λουκάτος. Έπαιξαν και οι:Μπαλάσκας, Παπαναστασάτος, Τζωρτζάτος Μ., Νάτσης, Μουρελάτος Χ., Φωής, Γκέλος.

ΕΠΣ Αιτωλ/νίας: (Β. Παπαθανασίου), Βοίδης, Καραπάνος, Καράνης, Μάντης, Χρήστου, Προδρομίτης, Βλάχος, Τσιακουμής, Σαντρατζέμης, Κρανιώτης, Σοροβός. Έπαιξαν και οι:Κοσμάς, Μούτσι, Κωνσταντακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπαγιάτης, Κατσαμπάς, Αθανασόπουλος.
 Στο παιχνίδι των Νέων, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας προηγήθηκε στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 26′ με γυριστή κεφαλιά του Πιστόλα. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 50′ με τον Τσακανίκα ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 71 ο Αντωνόπουλος. Η εικόνα της Μικτής μας ήταν καλή τουλάχιστον το πρώτο ημίωρο μέχρι να δεχθεί το γκολ και μάλιστα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 35′ με το δυνατό σουτ του Καππάτου, που πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΕΠΣΚΙ: (Σπ. Παπαδάτος), Αντωνίου, Παπαναστασάτος Χ., Σπαθής (58’ Τριανταφύλλης), Καμπανός, Καππάτος, Μιχαλάτος (61’ Μουρελάτος), Καλαφάτης, Μανέντης, Μπαλάσκας, Φωκάς, Δρακάτος (61’ Συριάτος).
ΕΠΣ Αιτωλ/νίας: (Β. Παπαθανασίου), Κούρτης, Σωφρόνης, Χοχτούλας (79’ Δερβίσης), Πιστόλας, Βασιλείου, Τσακανίκας, Ζαρλακούτης, Ευθυμίου (74’ Ορφανουδάκης), Ρούσσης (46’ Κάππας), Τσουκαλάς, Αντωνόπουλος.

Νέοι
Αποτελέσματα
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 0-3
ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Αχαϊας 2-5
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Ηλείας 0-1
Ρεπό: ΕΠΣ Μεσσηνίας

Βαθμολογία (σε δύο αγώνες)
1. ΕΠΣ Αχαϊας 9-2 6
2. ΕΠΣ Ηλείας 3-0 6
3. ΕΠΣ Μεσσηνίας 3-2 3
4. ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 3-4 3
5. ΕΠΣ Λακωνίας 0-1 0
6. ΕΠΣ Ζακύνθου 4-8 0
7. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης 0-5 0
* Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και η ΕΠΣ Λακωνίας έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η επόμενη αγωνιστική (16/11)
ΕΠΣ Ηλείας – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Λακωνίας
ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣΚΙ
Ρεπό: ΕΠΣ Αχαϊας







 Παίδες
Αποτελέσματα
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 0-5
ΕΠΣ Ζακύνθου – ΕΠΣ Αχαϊας 1-4
ΕΠΣ Λακωνίας – ΕΠΣ Ηλείας 1-1
Ρεπό: ΕΠΣ Μεσσηνίας

Βαθμολογία (σε δύο αγώνες)
1. ΕΠΣ Αχαϊας 8-2 6
2. ΕΠΣ Ηλείας 6-1 4
3. ΕΠΣ Μεσσηνίας 7-0 3
4. ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 5-4 3
5. ΕΠΣ Λακωνίας 1-1 1
6. ΕΠΣ Ζακύνθου 1-11 0
7. ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης 0-10 0
* Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και η ΕΠΣ Λακωνίας έχουν κάνει το ρεπό τους.



efimeridakefalonia.gr