Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από Α.E.Mεσολογγίου..

 Κανονιέρηδες οι Βρέττας – Κάκκος και Ζαρκάδας


Σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ΑΕ Μεσολογγίου, με τους Βρέττα, Κάκκο και Ζαρκάδα να αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κανονιέρηδων.

Ο 19χρονος Δημητρης Βρέττας που αγωνίζεται ως χαφ - εξτρεμ, επιστρέφει ουσιαστικά στην ΑΕΜ μετά το πέρασμα του τον Ιανουάριο από Αστέρα Μεσολογγίου, και μέχρι πριν λίγες ημέρες τον Όμηρο Νεοχωρίου στην ομάδα του Μεσολογγίου όπου αγωνιζόταν την περσινή χρονιά.

Ο 31χρονος μέσος Γιώργος Κάκκος ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της ΑΕΜ, αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του νομού, ενώ τα τελευταία 3 χρονιά αγωνίστηκε μετά χρώματα του Αλικυρναϊκού πριν μετακομίσει το καλοκαίρι στον Παναμβρακικό Μπούκας.

Αμφότεροι και οι δυο έκαναν ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΜ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού.

Η τελευταία χρονικά μεταγραφική κίνηση της ΑΕΜ ο 22χρονος μέσος Τάσος Ζαρκάδας, ήταν βασικό μέλος της Κ20 του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια, ενώ αρκετές φορές βρέθηκε και στην αποστολή της μεγάλης ομάδας, με την οποία αγωνίστηκε ως αλλαγή την περσινή χρονιά κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας, ενώ τον Ιανουάριο δόθηκε ως δανικός στην ομάδα του Φωκικού και το πρωτάθλημα της Football League .

Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα της Τριγλιάς Ραφήνας όπου και αποχώρισε μετά από λίγες ημέρες για την ομάδα του Παναργειακού.

Ο παίκτης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μεσολόγγι όπου και έκανε και την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα, υπό τις οδηγίες ενός παλιού γνωρίμου από την κοινοί τους θητεία στην Κ20 του Παναιτωλικού Χρήστου Ζαρκαβέλη.
aitosports.gr
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Τάσος Ζαρκάδας πέρυσι αγωνίστηκε σαν αλλαγή στον αγώνα του Παναιτωλικού με αντίπαλο την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της superleague...