Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Γ.Σ.Χ.Τρικούπη με Κ.Σ.Γέφυρα

 Η ομάδα του Μεσολογγίου Χαρίλαος Τρικούπης έχασε  62-63  στην παράταση [καν.διαρκ.60-60]από την ομάδα Κ.Σ.Γέφυρα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΒΈθνικής χθές  το απόγευμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Η ομάδα της Γέφυρας μπήκε μέσα στο γήπεδο με σκοπό να πάρει την νίκη και τα κατάφερε στην παράταση μιας και η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 60-60.Προηγήθηκε από την αρχή παίζοντας παιχνίδι χωρίς λάθη και πήγε στα αποδυτήρια στο πρώτο ημίχρονο με 39-42 υπέρ της.

Η ομάδα του Τρικούπη δυστυχώς συνεχίζει να ξεκινά τον αγώνα με λάθη και με αναποτελεσματικές επιθέσεις.Στο τρίτο δεκάλεπτο πήρε την ομάδα στην πλάτη του ο Μάρκος Ψάλτου και το 3ο δεκάλεπτο τελείωσε ισόπαλο 51-51.

Τελικά το τέλος του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 60-60 με τον κόσμο να διαμαρτύρεται για διαιτητικά λάθη σε κρίσιμα σημεία.Η παράταση άρχισε με τους παίκτες του Τρικούπη να κλωτσάνε την νίκη μιας και από λάθη τους ακόμη και κάτω από την ρακέτα δεν μπορούσαν να σκοράρουν.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης:(Ζωντός)Ιωάννου 15(4),Βουρνάς,Τοπουζίδης 11(3),Μουράτογλου 2,Σταυρόπουλος,Παπαρέγκας 10(1),Γεωργιάδης 5(1),Μουρίκης 2,Ψάλτου 17.

Κ.Σ.Γέφυρας:(Τουλούμης)Δανάκης 16(1),Βάσκος 4,Κολοκοτρώνης,Δέτσικας,Μυλωνίδης 15,Βογιατζής 14(3),Ταραμάς 4,Μπίσκας 7(1),Καρούζος 3.













onairnews.gr