Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Χ»αμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, να περάσει πρώτη ....

ΑΕ Μεσολογγίου – Όμηρος Νεοχωρίου 2-2

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι της 8η αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και Όμηρο Νεοχωρίου.


Αν και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν δυο φορές στο παιχνιδι , στο 17΄ με πλασέ του Γιάννη Ζεραφίγγου μέσα από την μικρή περιοχή 0-1, και με τον Μαχμούτ στο 30΄ με κεφαλιά 1-2, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 25΄ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα στο δεξί παραθυράκι της εστία του Γκασούκα, και στο 60΄με κεφαλιά του Μιχαλόπουλου μετά από εκτέλεση πλαγίου του Μαντέλου έκαναν το 2-2.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές που προχώρησε η ομάδα του Ομήρου μέχρι το 22΄, στο 8΄ Καλύβας και στο 22΄Βαγγέλης Σεραφίγγος αποχώρισαν με μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ ενδιάμεσα ο Καραδήμας στο 11΄ τραυματίστηκε σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από την περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄σουτ του Ζαρκάδα άουτ.

8΄αναγκαστική αλλαγή για τον Όμηρο, στην θέση του Καλύβα ο Μαχμούτ.

11΄δευτερη αναγκαστική αλλαγή στον  Όμηρο, στην θέση του Καραδήμα ο Τσιφοπανόπουλος.

15΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου στα χέρια του Γκασούκα.

17΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα στη μικρή περιοχή για τον Ομηρό, με πλασέ ο Γιάννης Σεραφίγγος θα κάνει το 0-1.

22΄τρίτωσε το κακό για την ομάδα του Ομήρου, ακόμα μια αναγκαστική αλλαγή, στη θέση του Βαγγέλη Σεραφίγγου θα περάσει ο Ζαπάντης.

25΄ΓΚΟΟΛ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ζαρκάδα στο δεξί παραθυράκι της εστία του Γκασούκα 1-1.

30΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Παπαδάκη στο δεύτερο δοκάρι, με κεφάλια ο αφύλακτος Μαχμούτ θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στον Όμηρο 1-2.

32΄ατομική προσπάθεια από αριστερά Μιχαλόπουλου και γύρισμα στην περιοχή με τους αμυντικούς να απομακρύνουν σε κόρνερ.

41΄σέντρα σουτ Ματσίγκα άουτ.

46΄σουτ του Ζαρκάδα στην κλειστή γωνία του Γκασούκα που θα πέσει και θα μαζέψει.

48΄σουτ από μακρινή απόσταση του Γιάννη Σεραφίγγου άουτ.

59΄σέντρα του Ζαρκάδα θα βγει και θα διώξει έγκαιρα σε πλάγιο ο Γκασούκας.

60΄ΓΚΟΟΛ, εκτέλεση πλαγίου από αριστερά για την ΑΕΜ με τον Μαντέλο να στέλνει την μπάλα στην καρδία της περιοχής, με κεφαλιά ο Μιχαλόπουλος θα ισοφαρίσει σε 2-2.

69΄σουτ του Γιάννη Σεραφίγγου, θα μαζέψει ο Ζέρβας.

71΄μακρινό σουτ του Παπαδάκη που θα δει εκτός εστίας τον Ζέρβα, με την μπάλα να προσκρούει στην επάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

74΄σουτ του Ζαρκάδα πάνω σε αμυντικό, νέο σουτ του Ζαρκάδα θα πέσει και θα απόκρουση την μπάλα ο Γκασούκας η οποία θα προσκρούσει και στο δεξί κάθετο δοκάρι με τους αμυντικούς να διώχνουν σε πλάγιο. Έντονες διαμαρτυρίες και μικρό αψιμαχίες μεταξύ παικτών για μη τήρηση fair play καθώς στο πρώτο σουτ ο παίκτης του Ομήρου είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και ο παίκτης της ΑΕΜ δεν έβγαλε την μπάλα.

81΄σουτ του Μιχαλόπουλου ελάχιστα άουτ.

84΄σουτ του Μπαρμπαρούση άουτ.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Στυλιαράς, Σούζας και Βασιλόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Κάκκος (58΄Σακελαρόπουλος – 80΄λ.τ Μπαρμπαρούσης), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας, Ζαρκάδας, Κοντομήτσος (26΄Ζέρβας Ν.).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Γκασούκας, Καραδήμας (11΄λ.τ Τσιφοπανόπουλος), Ματσίγκας, Αλεξόπουλος, Τσάμης, Παπαδάκης, Παπανικολάου, Καλύβας (8΄λ.τ Μαχμούτ), Σεραφίγγος Ε. (22΄λ.τ Ζαμπάντης), Σεραφίγγος Γ., Καταπόδης.

aitosports.gr






.
φωτογραφίες...Μιχάλης Κιτσινέλης