Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Υγιεινός περίπατος του Παναμβρακικού Μπούκας στο γειτονικό ντέρμπι!

 Κυρίαρχος ο Παναμβρακικός κέρδισε 4-0 τον Αμβρακικό

Ο Παναμβρακικός Μπούκας ήταν η ομάδα που κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Λουτρού. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Τσούνης Απ. με προσποίηση σε αμυντικό και τερματοφύλακα, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα στο 30΄ ο Τσούνης Π. με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Αμβρακικός προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ρόκκου. Στο 55’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καβαλάρης Αθ. από κοντά σημειώνει γκολ κάνοντας το 3-0 και στο 87 ο Φίλος παίρνει τη μπάλα από το κέντρο μπαίνει στην περιοχή, πασάρει άριστα στον Δράκο, εύκολα αυτός διαμορφώνει το τελικό 4-0.
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός Μπούκας: Ρόκκος, Παππάς, Κάκκος Χαρ., Κοκώνης, Μπεκατώρος Σ., Σαμψώνας(62’ Καβαλάρης Κ.), Τσιούνης Α. Λαγοπάτης, Τσιούνης Π.(69΄Φίλος), Καβαλάρης Αθ.(75’ Δράκος), Μακρής.
Αμβρακικός Λουτρού: Βασιλόπουλος, Πατσιαλός(61Μερσιώτης), Γουρούνας (46’ Φονιάς), Καρακώστας, Τσιλιπάνος, Νίκας(46’ Ζοτάι), Παγώνης, Αλπέντζος, Καβαλιέρης, Γώγα, Μακρυπίδης.
Διαιτητής: Στυλιαράς Δ.
Βοηθοί: Τριανταφύλλου Β., Τσιλίκης Ν.




e-maistros.gr/