Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παίκτρια του Μεσολόγγι 2008 είναι κι επίσημα η Βάσια Βάτσικα...

 Οι άνθρωποι του Μεσολόγγι 2008  ποντάρουν πολλά τη φετινή σεζόν στις νεαρές παίκτριες της ομάδας, αφού πολλές μικρές  έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς του καλοκαιριού.
Συνεχίζοντας αυτή τη φιλοσοφία, το Μεσολόγγι 2008 ανακοίνωσε την απόκτηση της 12 χρονης Βάσιας Βάτσικα.

Απο ποδοσφαιρική οικογένεια η Βάσια αφού ο πατέρας της Νίκος αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες τερματοφύλακας, ενω και ο αδελφός της αγωνίστηκε στις Ελπίδες Αγρινίου. Η Βάσια   ξεκίνησε το ποδόσφαιρο  από πολύ μικρή ηλικία κάνοντας τα πρώτα ποδοσφαιρικά της  βήματα στην Ακαδημία του Πάνου Τάγκαλου,όπου  και αγωνίστηκε και σε επίσημα παιχνίδια των τμημάτων υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣΑ..
Τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με τις προπονήσεις και τους αγώνες με την ομάδα Προπαίδων των Ελπίδων η νεαρή παίκτρια έκανε προπονήσεις και έπαιζε και στους φιλικούς αγώνες του Μεσολόγγι 2008, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια θα έχει απο 1 -1-2017.
  Αναλυτικά, η ανακοίνωση:                                                                                                                                 ''Το διοικητικό συμβούλιο του Μεσολόγγι 2008  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση και επίσημα της Βάσια Βάτσικα. Η διοίκηση καλωσορίζει την Βάσια στην οικογένεια του συλλόγου μας και  της ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο της, με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης  ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση των Ελπίδων Αγρινίου  και ιδιαίτερα τον Πάνο Τάγκαλο για την συνεργασία  και την παραχώρηση της νεαρής παίκτριας .''.
 Σε παλιότερη φωτογραφία η Βάσια Βάτσικα με τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ..Θεοδωρίδη και Κούσα.
 Φωτογραφίες απο τον αγώνα προπαίδων Παναιτωλικού και Ελπίδων Αγρινίου , με την Βάσια Βάτσικα να πραγματοποιεί θαυμάσια εμφάνιση..