Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηταν Αναγέννηση για ένα ημίχρονο !

Α.Ο.ΛΥΓΙΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-4-1

 Με το δεξί στη πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Λυγιάς.Η ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κατάφερε να φτάσε στο γκολ από στημένη φάση στο 12′ και κόρνερ του Χασανάι που βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Βασιλόπουλου και κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 43 όταν ο Καλύβας με δυνατό σουτ από αριστερά αιφνιδίασε τον Κανέλλο και έκανε το 1-1.Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 56′ ύστερα από σέντρα του Τσιριμώκου και κεφαλιά του Κρηνή. Λίγο αργότερα στο 63′ ο Μάγαλος από δεξιά θα βγάλει ωραία σέντρα και ο Κρήνη με εντυπωσιακό βολ πλανέ θα κάνει το 3-1.Στο 68′ ο Κωτσέτσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι καταγράφοντας ακόμη μια καλή στιγμή για την ομάδα του που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική. Ακόμη ένα γκολ για το Λυγιά στο 78′ όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας του Κωτσέτσου στη μεσαία γραμμή θα αναγκάσει τον τερματοφύλακα να βγεί από την εστία θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Ζαβέρδα που εύκολα με πλασέ θα κάνει το τελικό 4-1.

Α.Ο. Λυγιάς: Κανέλλος, Τσιριμώκος, Βασιλόπουλος, Μπρούμας(82’Κουτσαφτίκης), Λάμπρης,Ζαμπάρας, Κρηνής(62’Λάμπος),Χασανάι,Ζαβέρδας,Κωτσέτσος, Μάγαλος(75′ Βίτσας).

ΑναγέννησηΜεσολογγίου:Σταθάτος,Ρήγας,Μάντελος,Παπαδάτος,Μπαλαμπάνης,Μακρής,Καλύβας,Μωραΐτης,Ρουμελιώτης, Στάθης,Χαμοσφακίδης.Επαίξαν ως αλλαγές Κατσαβός , Βασκαντίρας και ο Καρβέλης.





nafpaktianews.gr